הורים יקרים שלי... ראשית יש לציין שאני לא ממש שייכת לפורום - אני מהצד השני... של הילדים/מתבגרים... איך שתבחרו... הרי תמיד נישאר הקטנים שלכם.. ../images/Emo9.gif ומה שרציתי לכתוב הוא זה... הורים יקרים שלי... כן כן, אתם... אבא עם השיער השחור והחלק ואמא עם התלתלים הזהובים - ההורים היקרים שלי... פגעתם בי היום, מאוד... ועכשיו מול המחשב עולות הדמעות בעיניים... מי כמוכם ידע כמה קשה היה לי בשנה שעברה... כמה שניסיתי.. השתדלתי... גם כשראשי הלם ולא הפסיק לחשוב על דברים אחרים חוץ מלימודים... ואז בסוף השנה - כשהייתם מאוכזבים ממני באותו היום עם הפגישה עם המנהלת... והמחנכת.. והיועצת... כעסתי על עצמי שנתתי לי ככה להתפרק ולא ממש לחשוב על אותו מקצוע לימודי... מה לעשות? לא כולם מסתדרים עם המורים שלהם... לא כולם ילדים של מאיות... אבל עכשיו אני באה לדבר על היום... היום כשהבאתי תעודה של: אנגלית - 60 ספרות - 75 אזרחות - 90 חיבור - 75 גיאוגרפיה - 85 חנ"ג - 90 השתלבות - 85 אז הייתה לכם טענה... "טוב, אבל מה עם אנגלית?.." אז כן אני יודעת שאני מסוגלת... וכן אני יודעת שעד היום היה לי לא פחות מ-85 באנגלית... אז כן... עכשיו שנה אחרונה... וקצת קשה - במיוחד עכשיו לקראת הסוף... ונכון שהצעתם מורה פרטית... ואמרתי בסדר... אבל היום - דווקא ביום חשוב שכזה... דווקא בפוש האחרון... לשמוע את המשפט הזה מכל אחד מכם (למרות שראיתם את התעודה בזמנים שונים...) גרם לי להישבר... אולי עשיתם את זה מתמימות... אולי עשיתם את זה כי זה הדבר היחיד שראיתם והפריע לכם בעיניים... אני כבר לא יודעת... הלוואי ויכולתם לראות את מה שכתבתי פה... אוהבת תמיד, ליאת.