הורים יקרים...כנסו..

amir236

New member
הורים יקרים...כנסו..

שלום לכולם: אני בן 15 עוד מעט ועברתי תקופה לא קלה בזמן האחרון מבחינת הזהות המינית שלי...הייתי מאוהב בכמה ילדות בעבר..ואף הייתה ילדה שהייתי מאוהב בה למשך 6 שנים. אבל למרות זאת יש לי משיכה מינית לבנים..אף פעם לא התאהבתי בבנים....בקיצור יש לי שאלה לכם: האם בנכם בתכם מתנהג\ת בצורה שמתארת את המין השיני...זאת אומרת האם בתכם מתנהגת בצורה "גברית" והבן מתהג בצורה "נשית"? האם אי פעם בנכם או בתכם היו מאוהבים באדם מהמין השיני ?אם כן האם זה קרה יותר מפעם אחת? ועוד שאלה קטנה ואחרונה....האם הייתה לכם הרגשה שבנכם \בתכם בעל\ת נטייה מינית זו או אחרת?אם כן, מה גרם לכם לחוש כך,האם התנהגותו,אופן חשיבתו או כל דבר אחר? אני אשמח לקבל תשובות מפורטות...ולהגיד את האמת...אני מאוד שמיח לראות הורים כל כך מתחשבים ותומכים כמוכם...

לא הורה אבל. מזמין אותך בכל זאת אלינו..

היי אמיר, אמיר אתה שואל שאלות לא פשוטות בפורום הורים, ההורים בעצמם זקוקים למרחב נשימה ולא תמיד הכל פשוט וידוע... לא בהכרח שההורים ידעו את התשובות שקשורות לבניהם... הייתי רוצה שנדבר על החששות שלך ועל הקשיים שלך ובעיקר על הכל ... בפורום התלבטות ומיניות שבדיוק נועד למטרה זו. להתלבטות , לשאלות אלו ונוספות שתרצה בוודאי לשאול... לתמוך בך לסייע לך ולהשקיט את הדאגות שלך.... הנה מתחתיך כתב גולש שלנו שנמצא במקום אחר לגמרי במקום צומח ובמקום אחר רגוע ושלו... אני מחכה לך בפורום השכן עם חברים ועם מנהל נוסף וחמוד שנוכל לתמוך ולענות על שאלותיך ובעיקר לכוון ולנסות לסייע.. לאחר התשובות שלנו אתה תהיה מוזמן להישאר לגלוש ולהרגיש קצת בבית אצלנו עד שתרכוש בטחון ותוכל לקפוץ לעולם אצלנו מצחיק נעים ונחמד. אהה.. כן שכחתי אנחנו לא כמו כולם, אנחנו לא סתם פורום אלא פורום מתלבטים http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=332 אז אני מחכה לך בפורום, כפיר

למעלה