הורים...ואהבה....

אני לא יודעת מי את אבל מה שאת מציע -

לא נשמע לי כל כך צעד נכון (אני לא יודעת בכלל אם זה חוקי או לא אבל נעזוב את זה רגע) לבקש גלולות עבור מישהי כשבעצם השימוש הוא עבור אחרת נראה לי לא ממש משהו מוצלח. אני מקווה שלמרות הרצון שלך לעזור לך, היא תחליט לפעול בדרך אחרת.

הורים...ואהבה....

היי, מקווה שנכנסתי לפורום הנכון.... אבל מבקשת את עזרתכם... התחלתי לקיים יחסי מין ואימי גילתה את זה אך הכחשתי, היא כמובן כעסה ונתנה "נאום מכובד", מתוך ציפיה שאספר לה שזה יקרה ובנוסף, אסרה עלי לקחת גלולות... מה לעשות?

לאייה

New member
לגשת ל"דלת פתוחה" ולקבל ייעוץ

ואם צריך אז לבקש ממנה שתבוא איתך לשם כדי שתוכלו לקבל הסברים [והחלטה] יחד. מותר לשאול בת כמה את ?

זה יותר גרוע - לא?

אני מקווה שאמא שלך מבינה שבלי גלולות את עלולה להיכנס להיריון אם תמשיכי לקיים יחסי מין. בת כמה את? חבל שאת מכחישה, חבל שהיא מגיבה ככה, אולי את יכולה למצוא מישהי שתוכל לשוחח איתה? דודה/יועצת/חברה שלה? ואת - שימרי על עצמך.

על מה היא כעסה?

על כך שלא שיתפת אותה על על זה שאת מקיימת יחסים ? לדעתי כדאי להזכיר לאמא שלך שזה הרבה יותר נורא אם לא תקחי גלולות וכן אני ממליצה לך לקחת זה מזכיר לי שאבא שלי פעם מצא גלולות בארון שלי הוא צעק כמו משוגע אבל בדיעבד זה היה ברור שהצעקות היו יותר מההלם על הבת ה"קטנה" ובכלל הייתי מעל גיל 18

20

אבל מבחינת אמא שלי עדיין הילדה הקטנה, והמצב בעייתי לגמרי... היא ציפתה שאעשה את זה בסמוך לחתונה... אבל זה לא ממש יצא

לאייה

New member
את ילדה גדולה,זו בחירה שלך

תנסי להסביר ולדבר איתה ואם זה לא יעזור אז בעיה שלה,לא עשית שום דבר רע.

אני מרגישה ממש נורא עם זה פתאום...

אני אוהבת את חבר שלי (אנחנו ביחד שנה וחצי..) אבל כשהיא כעסה עליי על עצם המחשבה כי "בנות בגילי לא אמורות לעשות דברים כאלה", "למה למהר?", "בשום פנים ואופן את לא לוקחת גלולות יש גבול" ..... ועוד אמרות למינהן.... מה לעשות כדי להרגיע את המצב? התרחקנו בתקופה האחרונה... (אני מפחדת שהיא שוב תנסה לשאול אותי בנושא....)

לאייה

New member
עצוב שככה היא מרגישה

תספרי לה על מערכת היחסים היציבה והטובה ביניכם,תספרי שזו החלטה שלא נלקחה בחופזה [אני מקווה שכך...] ושאתם מגלים אחריות אחד כלפי השני. תאמרי לה שאת לא עושה את זה כדי לפגוע בה אלא כי זה חלק ממערכת יחסים נורמאלית ואוהבת ושאת מצטערת שהיא מרגישה ככה אבל לקיחת גלולות היא גילוי אחריות על עצמך וגופך. אם יש לך אחים או אחיות גדולים או בני משפחה קרובים ופתוחים שיכולים לעזור לך בשיחה אש אולי שווה לנסות.

נשמע לי מאוד נכון מה שאמרת אבל לא לאמא שלי...

היא חושבת שלקיים יחסי מין בגיל צעיר כל כך זה חוסר אחריות, זה דבר זול, זה "לפתוח רגלים לכל אחד", ודברים פוגעים אחרים.... לא נעים לי לשמוע את זה.. מיד אחרי השיחה, פרצתי בבכי... :( (מיותר לציין שאנחנו אוהבים, יש אחת לתקופה ריב אבל בסה"כ אנחנו די יציבים, ואף יש מחשבות על חיים משותפים) ואין לי עם מי להתייעץ.. יש לי רק אחים ואין אף אחת שהיא מספיק קרובה לשתינו

את מוזמנת לבוא להתייעץ פה../images/Emo13.gif

תראי, אני לא יודעת את מי אמא שלך שאלה לאחרונה מתי התחילה לקיים יחסי מין, (פתחתי שרשור ניפרד לזה)ומה התשובות שקיבלה. את כבר בגיל שאת יכולה להחליט החלטות כאלו בעצמך , אני מבינה שהתשובה שלה פגעה בך והכאיבה לך - אבל זה לא צריך להיות ככה. יש לך בן זוג קבוע ואמא שלך צריכה לקבל (גם אם קשה לה מאוד)את העובדה שאתם מקיימים יחסי מין. אם לא נעים לה לדעת או לשמוע על זה - את כבר לא חייבת לשתף אותה. ושוב - את מוזמנת לבוא להתייעץ פה. תמיד.

למעלה