הורים הם

הורים הם../images/Emo24.gif

הורים הם לא נייר שמשתמשים וזורקים הורים הם לא בנקט שלוקחים כסף והולכים הורים הם לא אבן צור שלעולם אינה נסדקת הורים הם לא רק שם משפחה או שלט על הדלת. כי הורים הם נייר שסופג הכל. והורים הם כמו בנק שלתת הוא יכול, אך צריך להיכנס,לשבת ולדבר ואולי להחזיר במועד מאוחר יותר. הורים הם אבן גיר רכה וגם שבירה, הורים הם שם משפחה עם ייחוס שיש בו אמירה. הורים הם משפחה גדולה וגם מורכבת שעל גבה תרמיל גדול סוחבת. הורים הם אנשים שלפעמים טועים, אך גם יטעו-בלי סוף הם אוהבים. הורים לעולם יהיו הורים אם ילדם בן 8 או בן 50 אבל גם הורים הם חומר מתכלה מתעייף עם השנים לכן,לעיתים כשמזדמן, טיפול מונע של חיבה ויחס חם, יכול אולי מעט לעכב את הזקנה ולתת פסק-זמן של כבוד,הנאה והנעה. מקור לא ידוע

|*אנו לומדים את זה רק שאנחנו בעצמנו

הופכים להורים אז מכירים בחשיבות הורינו ומכבדים אותם יותר.... המשך יום נפלא שלהבת

תילטן

New member
אני מכירה כמה שלא לומדים גם שהפכו ל

להורים. לצערי הרב . את השיר המקסים הזה צריך להעביר להם . פעם קראתי ספר מקסים שנקרא "דיוקנאות " חברה ביקשה ספר ואני כמובן מכירה את היחסים בין האם לבת אז המלצתי בחום על הספר כמובן שהיא קראה אותו אך בסופו אמרה לי בזילזול ...."נתת לי אותו בכדי שאני אלמד משהו " כמובן שנפגעתי כי הכוונה שלי היתה טובה . נכון זה היה לפני הרבה שנים ....היום אני פשוט אומרת כן זה ספר במיוחד בשבילך בלי כל כוונה לפגוע רק כדי להעיר עניים . אז כן מרגע שאנחנו הופכים להורים אנו מתבוננים אחרת על ההורים שלנו . אפשר לדעתי להעביר את זה גם לילדים שלנו לתלות על המקרר במיוחד בגיל ההתבגרות שהם לא ממש מבינים אותנו ...... ולפעמיים אנחנו אותם . תודה מיכל מקסים .. יום מלא באור ואהבה לנו ולילדנו הטהורים .

למעלה