הורים גרושים

הורים גרושים

בעד או נגד.

ז"א האם להכנס לקשר שההורים שם גרושים?
גם יש הבדל אם הגירושין טריים או שמא סיפור של שנים.

דעתי, שהענין עצמו בסדר אך מה ילד ספג בבית שחי חיים לא תקינים, כמה אחוזים הולכים בדרכי אבותיהם?!.. כמה נושאים בתוכם את המטען הקשה הזה?.
.

עינין סבוך.

אלו שמורדים שידוך בגלל שהורי הבחורה

או הבחור גרושים הם פשוט פרמיטיבים עם דעות קדומות! היום גירושין קורים מכל מיני סיבות ובחורה או בחור שהוריהם התגרשו,אין שום סיבה שזה עכשיו ישפיע על חייהם ,צריך לתהות על קנקנם ולא על קנקני הוריהם! אם יש מקרים אחרים של גירושים שהם קשים וקיצונים וגם משפיעים מאוד על אופי וחיי הבחור/ה אז אתזה צריך לבדוק לעומק

ומה

עם הורים שנשארו נשואים אבל חיו חיי זוגיות לא תקינים? על פניו את לא רואים מקום לדאגה כי הם נשואים אבל אף פעם א״א לדעת מה הילד ספג בבית שכזה...

Silly Wisdom

New member
בתור בת להורים גרושים

אני לא מתיימרת לומר שאני נורמלית....
אבל אני יכולה לומר בפירוש שאסור לך לשלול סתם.

לפעמים הבחורה/ הבחור עברו המון והתחשלו ויכולים להתמודד עם המון דברים.
ויש כאלה שנדפקו ל"ע.

ההורים שלי עברו גירושים מכוערים, אבל יש הורים שעברו גירושים מתורבתים והכל על מי מנוחות...
ויש כאלה שנפרדו לפני שנים ואין בינהם שום קשר, לא חבל שהילד/ילדה יסבלו בגלל ההורים שלהם?!

תמיד כדאי לנסות ולברר- לא תפסיד מזה!

קליט

New member
בגדול, יש בזה קצת יותר סיכון

בנים להורים גרושים נוטים להתגרש יותר, יש בנים להורים גרושים שרואים עליהם שהם לא הכי נורמטיבים, יש מעטים מהם ש `הברקסים לא בדיוק עובדים אצלהם` . . יתכן שהם קצרי רוח, או שהם איבדו אימון במין השני וכו` . אז במקרה שמציעים לך בחור טוב שנראה נורמטיבי - את פשוט מבררת מה מתי ואיך זה היה, כי בסופו של דבר >>כל מקרה לגופו, והרבה פעמים יש מצב להגיע למקור מידע אמין שאפשר לסמוך עליו . בכל מקרה של שידוך יש סיכון, פה יש קצת יותר סיכון, - אז יש גבול כמה יש מקום לחשוש ~~~~ אולי הבחור יש לו לב זהב והוא סבלני ומקסים ? . . . אולי הבחור נולד אחרי שההורים שלו התגרשו בכלל ? . . . . בהצלחה !

מסכימה עם כל מילה

למעלה