הורים בלונדון עומדים לפני תביעה

ItsikH

Member
"העדפה מינית" מתייחסת למשל לתנוחה המועדפת עלייך או לשעות הנוחות לך למין, משהו שהוא בסה"כ ענין לנוחות. הנטיה המינית - במובנה הרחב - היא בהחלט חלק מהזהות. אני בהחלט מרחיב את מושג הנטיה המינית מעבר ל"הומו" ו"סטרייט" לדעתי זה דוגמטי ןפשטני למסגר אנשים כך, אבל החברה מחייבת זאת - גם החברה הסטרייטית וגם ההומואית מתקשה לצערי לקבל שיתכן שאדם יחווה משיכה מינית הן לבני מינו והן לבני המין השני.

ובואו נתעסק בקטנות

ואם אתה רוצה להיות באמת כל כך מדויק וספיציפים -העדפה מינית ונטייה מינית הם היינו הך. זה נכון, אבל הדרך להוכיח את החברה ולגרום לה להכיר בקיום המשיכה המינית הזו היא מטופשת, מגוחכת, עצובה, מסוכנת, פרובוקטיבית ולא מתאימה לתחום נרחב של גילאים.

ItsikH

Member
לא אני מעדיף את הגבר שלי כך או אחרת - אבל בבוא האהבה, כל ההעדפות האלו מאבדות מתקפן, מה שאי אפשר לומר על הנטיה עצמה, זה כבר יותר מסתם העדפה. "יש אוהבים נקניק, ויש אוהבים סבון ירוק" כדברי אריך קסטנר (פצפונת ואנטון), אבל נטיה מינית היא משהו שונה לגמרי.

פתח מילון

ושיהיה לך לבריאות

ItsikH

Member
במקום להתפצ'קץ' (למה מילון? אין בבילון?) אני מבחין בין מה שנתון לבחירה לבין מה שהוא חלק מהזהות. חיבתי לירוק גזר (יש ירוק כזה, אם ראית פעם שדה גזר) אינה חלק מזהותי, אין לי צורך בו, למרות ששדה גזר על רקע שמים מעוננים בהחלט עושה לי את היום. הצורך שלי בטבע ובנוף - זה בהחלט חלק מהזהות שלי. גם הצורך שלי בפעילות ספורטיבית כדוגמא אחרת.

אוי איזה ויכוח אידיוטי ומעייף../images/Emo178.gif

לפי המונח המיני נטייה והעדפה הם היינו הך. נקודה, וזו מילתי האחרונה בעניין.

ItsikH

Member
איש אחד הגיע לארץ בנמל התעופה מילא טופס של משרד הפנים ובסעיף מין רשם "הרבה" "סליחה" העיר לו הפקיד "צריך לרשום זכר או נקבה" נענה "מה זה משנה?" אם תרצי אפשר להשתמש במונח (קיים ושריר ויש אפילו פורום כזה בתפוז) "זהות מינית". אני מניח שבינו לבין עצמו יכול אדם לא לראות את המיניות שלו כחלק מזהותו - למרות שיש בזה מן המוזר - חברתית זה לא כל כך עובד. גם "לא ברור" או "מה זה משנה" זה סוג של זהות מינית.

ronnl

New member
הומוסקסואליות והטרוסקסואליות הן חלק מהזהות

שלנו הן חלק ממי שאנחנו לטוב ולרע א ב ל ההבדל הוא שהשקפה פוליטית יכולה להשתנות אצל אדם עם השנים זהות מינית והעדפה מינית וכולי לא !

ronnl

New member
לא נראה לי

אתה חושב שתוכל לקיים יחסי מין עם גבר?אני מניח שאתה סטרייט

היא ועוד איך יכולה להשתנות../images/Emo13.gif

וזה שאתה לא מבין בזה לא משנה את העובדה הזאת.

אושרי 7

New member
לא נכון

הומופוב = אדם ששונא הומוסקסואלים. אין טעם להתייחס למשמעות המילולית של המילה במנותק מההקשר המקובל שלה.

sirpad

New member
אז אי אפשר לומר...

"אני חושב שמשכב זכר זו סטייה", בלי לקבל תווית של הומופוב? יש לכם אחלה ספין דוקטורים, אין ספק. כמה נח שכל מי שיש לו ביקורת עליכם הוא חשוך ופרימיטיבי, והומופוב על כל המשתמע מכך... למה שאני אגלה סובלנות לגביכם, כשאתם לא מסוגלים לגלות סובלנות לאנשים אחרים? נאה דורש נאה מקיים! והדיון פה, מצדי לפחות, הוא תאורטי, אין לי בעיה עם משכב זכר. תעשו מה שבזין שלכם, אני עושה גם מה שבזין שלי, ולא יכול לצפות אחרת מבני אדם אחרים.

John the Savage

New member
ממש לא נכון!

2+3 בבסיס 4 זה 11 (בסיס זה לא מודולו). ולגבי הדיון, אני בהחלט לא חושב שיש איזושהי בעיה בלספר לילדים בגיל 8 גם סיפורי אהבה בין גברים או נשים שבוע בשנה.

CillDara

New member
לא יודעת בדיוק למי את קוראת הומופוביים

ובעיני היכולת של ילד רך בשנים להבין אהבה הטרו או הומו-לסבית הם זהים - הן מינית והן ריגשית. האמת היא שאני יכולה לחשוב על ילד צעיר שיטעןן שהוא הומו כי הוא אוהב את אבא ואבא הוא בן כמוהו. ברמת ה"שקוף" את כנראה צודקת אבל כפי שאמר הסירפד - מה לעשות שזה רוב האוכלוסיה ואולי הרוב לא קובע אבל זה מה שיש אליו חשיפה גדולה יותר. כן לחשוף ילדים לשונה וסובלנות: בין אם זו משפחה אחרת (שתי אמהות, רק אמא, רק אבא, שני אבות וכו'), צבע עור שונה, תרבות שונה וכו' - זה קצת עיניין של מינון - שבוע בגיל שיכולת הבנה היא מוגבלת נראה לי לא במקום כם אם לא הייתי מונעת זאת מבני ומתמודדת עם השאלות שזה מעלה ("בטח שאתה הומו כי אתה אוהב את אבא, וגם את הדובי שלך שהוא בן"
) כשזה מתמקד רק בשונה מסוג מסויים אחד. ואין מצב ש 2+3 בבסיס 4 זה 1
זה או 10 או 11 (אני עדיין לא בטוחה).

למעלה