הורים אחים

הורים אחים

אודה לכם אם תשמיעו דעתכם תצליחו לעזור לי לראות מה שאני לט רואה ואולי יעזור לי לראות בדרך נמכונה בני נשוי פלוס 2 בתי בת 35 לא נשואה אנו נוהגים לערוך ארוחות משפחתיות בימי ששי אחת לשבועים פעם אצלי ופעם אצל הבן ונוסף לזה אני מתראה איתם מחוץ לארוחות אלו אני גררשה הרבה שנים מאביהם בתי- מטבע הדברים שהיא אינה נשואה היא מכירה גברים בנסיונה למצוא את המתאים- ומביאה אותם לארוחת ימי ששי לדעתי - היא יכולה להביא אותם אך בתנאי שהיא מכירה אותם זמן כלשהו וההזמנה אמורה להגיע כמו פרס בני החליט לאחרונה ואמר לאחותו שהוא אינו מוכן שתביא את החבר התורן שלה כשהיא באה אליו כי ביום ששי יושה עם ילדיו ולא נראה לו ראוי בתי נעלבה וגם אני נעלבתי עם עלבון בתי בשלב זה כלומר השבוע החלטתי לא לעשות ארוחה כי בני עדיין לא החליט אם יבוא לארוחות שלי עם סיגל תבוא עם בן זוג ואני לא כועסת את מוטרדת ומדוכאה ואיני מסוגלת להכין לא כל אנא -האירו את עיני מה אני לא רואה? מה עלי להבין? תודה אם חא אמרתי אני גרושה מאביהם ואני חייה עם מישהו זמן רב חדה אם תאירו את עיני

לדעתי, אין כל רע בביקורי בתך עם בני זוגה,

דבר טבעי ויפה התפתחות היחסים בין בני זוג בחוג המשפחה ולא בסתר. ובמה זה מזיק לילדים? דודה שלהם באה לביקור עם חבר. גם להם יש חברים. וגם הם ברוגז לפעמים אז הן חברים עם ילדים אחרים. ואת, אל תיכנעי ללחצים של הבן (אם היא באה אז אני לא). זו לא שיטה! כרגיל העצה שלי - שיחה עם כל הנוגעים בדבר,הבן ובת זוגו, בן זוגך וכמובן הבת. אם כל אחד יקשיב לאחר ויחשוב על הנאמר בשיקול דעת, אפשר להגיע להסכמה להנאת כולם.

גלבועא

New member
אהמממ

לדעתי - היא יכולה להביא אותם אך בתנאי שהיא מכירה אותם זמן כלשהו וההזמנה אמורה להגיע כמו פרס כך את כתבת לפני שסיפרת על ההחלטה של הבן שלך, כלומר את די מסכימה אתו, לא?! ואני חושב כמו אור חבצלות, שהרשת המשפחתית החמה שאתם נותנים לבת ולאחות אינה "מאיימת" על הנכדים שלך, אלא אם כן החברים של בתך "מסוכנים" לקטינים, והם כנראה שלא. קחי את בנך לשיחה אמהית, הסבירי לו את חשיבות ה"שמירה" על אחותו, מהכיוון הזה אולי הוא יבין. בהצלחה

pf26

New member
השאלה איך מוצגים בני הזוג של ביתך

אם הם מוצגים באופן סתמי כידידים/מכרים לא נראה לי שיש בעיה, אבל אם הם מוצגים כחברים וניתן להרגיש כמיהה מצד ביתך שהקשר יהיה רציני - אני מבינה את הבן שלך. הילדים שלו פוגשים כל שבועיים בן זוג אחר של הדודה, אולי חווים את התקווה שלה לקשר רציני ולומדים מזה כמה קשה ליצור מערכת זוגית עיקבית (ולא משנה שבבית הורים נשואים באושר, מה שחשוב זה שחווית זוגיות מצטיירת כדבר נחשק וקשה להשגה). אולי מצופה מהילדים להתנהג יפה במיוחד ליד האורח הלא מוכר? אולי השיחה סובבת רק את האורח החדש וזונחים את הילדים? בקיצור - כבת להורים גרושים וכמי שסובבים אותה גרושים רבים: אם הדודה משמעותית בחיי הילדים, גם בן הוזג צריך להיות משמעותי ולא כדאי להביא גבר שונה כל שבועיים.

השאלה היא, כמו תמיד, ענין המינון.

אם בכל ביקור מופיע חבר חדש, גם לי זה היה מפריע. עד שמתרגלים לאחד, כבר צריך להכיר מישהו אחר, ובכל זאת מדובר בארוע אינטימי של משפחה מצומצמת. נדמה לי שטוב יעשה בנך אם יסביר לה באופן יותר מפורט למה הוא מתכוון ומה בדיוק מפריע לו, על מנת שלא לבודד את בתך עוד יותר, ובודאי שלא להרחיק אותה מחיק המשפחה.

למעלה