הורידו את השידור החוזר השני!!!!!!!!

הורידו את השידור החוזר השני!!!!!!!!

(ב- 23:55) ללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lola666

New member
לא למה הם עשו את זה???

טיפשות
מה הם שמו במקום זה?

תבדוק שוב... כי אני שמעתי על זה

בגיי פינס..
יכול להיות שבגלל שיש לך יס אז זה שונה...

randomguy

New member
בדקתי במדריכי טלוויזיה ברשת

ובכלל יש לי HOT. גיא פינס לפני חודש בכלל קרא להאוס "דה האוס" אז את סומכת עליו בקשר לזמן השידור של האוס?

החזירו את השידור החוזר השני!!!!!!!!

כנראה שזה היה חד פעמי או משו, כי עכשיו ב-EPG כתוב שיש אותו בשעה הקבועה...
יאאאאאיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! (טוב, לפחות זה נפל דווקא בשבוע עם פרק יחסית חלש לשאר הפרקים...
)

Benjamin Turner

New member
לא החזירו ולא נעליים

גם אתמול לא היה. מזלם שראיתי (והקלטתי) את השידור החוזר הראשון, אחרת היתה נוחתת אתמול הקטיושה הראשונה על תל אביב
איזו חוצפה! לא ייאמן...

צריך לשלוח עצומה עם כמה שיותר חתימו

ת של אוהבי האוס. כך אולי הם יבינו סוף סוף שגם בארץ להאוס יש המון מעריצים ואת המגן הם יכולים לשים בשעות אחרות שיעצבנו פחות ופחות אנשים...

Benjamin Turner

New member
רגע, רגע, המגן היא אחלה סדרה והאמת

שלא יקרה שום דבר אם ICP יבטלו את השידור החוזר השני וישמרו את זכויות השידור לשידור חוזר רציף יומיומי בעתיד, אבל למה לעזאזל מודיעים שיהיה שידור חוזר שני? זו הבעיה שלי, ועל כך המחאה! מי שמסתמך על לוחות השידורים עלול פשוט לפספס פרק(!), וזה כידוע פשע בל ייסלח

Benjamin Turner

New member
והשבוע (סוף סוף) לוחות המשדרים

מעודכנים ואכן, השידור החוזר השני של האוס בוטל. לעזאזל.

Benjamin Turner

New member
איזה #)$&@jksdkjh#&$)@&$)& ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

כפי שכבר כתבתי, אין לי טלויזיה (כלומר יש לי טלויזיה, אבל היא לא מחוברת לכלום). עם זאת, החלטתי לצ'פר את עצמי על יום של לימודי המטולוגיה אינטנסיביים ולקפוץ לבית החולים לראות את השידור החוזר השני. אממה? לא מספיק שהיה מונדיאל באורך הגלות שבקושי-בקושי נגמר חמש דקות אחרי שאמור היה להתחיל הפרק, אלא גם כשכולם כבר הלכו ואני התחלתי להעביר ערוצים בטירוף בנסיון לאתר איפה לעזאזל סרקו שם את HOT3, פתאום הופיע לי מייקל צ'יקליס (שכבודו במקומו מונח, אבל אני רציתי את יו לורי!) על המסך. בחיי, אם היה לידי מישהו מICP באותו רגע, הייתי הופכת אותו לאחלה POTW

למעלה