הורידו את הגבס!!

nlanxner

New member
הורידו את הגבס!!

היום הורידו את הגבס האחרון לאוריה!!!! הורידו לה עם מסור והיא די פחדה מהרעש וקצת בכתה. סוף סוף ראינו את הרגליים שלה, ישרות, נטולות כל צלקת ויפות!!! מיד שמנו לה נעליים שקיבלנו מעידית ועודד, האנשים הכי נחמדים וטובים שפגשתי בחיים שלי (תודה תודה תודה!!). בחלק הזה אוריה ממש צרחה. פורת אמר שהרגל יושבת טוב ושנבוא לביקורת בעוד שבועיים. זהו. אני עוד לא יודעת מה אוריה חושבת על הנעליים החדשות כי מאז שחזרנו הביתה היא ישנה. לפני שהיא נרדמה ניסינו לשפר את הצורה שהרגל יושבת בנעל ודי הסתבכנו והיא צרחה הרבה מאוד. אני מקווה שעכשיו הרגל יושבת טוב. זה באמת מסובך!! איך אפשר לעשות את זה לבד?!?!? אני אכתוב בהמשך איך עברו "היומיים הראשונים המפחידים"...להתראות!

רחליקה1

New member
../images/Emo19.gifמזל טוב ושלום אמבטיות

שיהיה שמח וקל עם הנעליים אנחנו כאן בשבילכם נשיקות

יה, מזל טוב

סוף סוף משהו שמח בכל היום הזה,יום השואה המדכא. מזל טוב ובהצלחה והסתגלות מהירה לנעליים החדשות. דרך אגב, לא מגיע לכם נעליים מהבית חולים או מהמקום בו אתם מטופלים???? כי עם כל הכבוד לעידית, ויש כבוד...
, למה הם היו צריכים להביא לכם ולא הרופאים??? או שלא הבנתי נכון. תרגישו טוב אורית

nlanxner

New member
תודה! וגם תשובה

אנחנו מטופלים בעין כרם והם ממש לא מחלקים נעליים... מסתבר שגם במאוחדת לא מכירים בק"ב ואין החזר של הקופה לא על הנעליים ולא על הבר. אז התכוונו לקנות אלא שאז עידית ועודד, שכמו שאמרתי, הם פשוט מאוד נחמדים (מאוד מאוד) הביאו לנו את הנעליים של הבן שלהם (שעבר למידה גדולה יותר). עד עכשיו המכשול היחיד שנתקלתי בו (מעבר להנעלת הנעל) הוא הבת הגדולה שלי בת השנתיים שחושבת שאפשר להיתלות על הבר כמו על נדנדה, אז צריך מאוד להיזהר כשמחזיקים את אוריה על הידיים לידה...

Adoushi

New member
מזל טוב

אל תדאגו, מיום ליום זה יהיה יותר קל. אני מזכיר לכם לשחק עם אוריה והנעליים, צריך ללמד אותה להניע את שתי רגליה ביחד. זה מאוד עוזר לה להסתגל. מחזיקים לכם אצבעות. מאחלים המון הצלחה. ותודה לעידית ועודד על התרומה שלהם לכם ולפורום. איהאב

טוב ששמת את ה"יומיים המפחידים"

במרחאות. נראה לי שאצל הרוב בפורום זה הלך די בקלות. ואתם תצטרפו במהרה לססטיסטיקה החיובית. איזו בת גדולה מתוקה ויצירתית יש לך. עודד ואני יותר גרועים ממנה, אנחנו תכננו ללכת עם אושרי כאשר הבר יהוה ידית כך שאושרי יהיה תלוי כלפי מטה. בסוף החלטנו לוותר על הרעיון - שלא יעלה לו הדם לראש
(וכבר אני ממהרת להתנצל זה לא חוש ההומור הטבעי שלי) תודה על המילים החמות
המון הצלחה ונשמח לעזור תמיד תמיד. עודד ועידית

nlanxner

New member
איך עושים את זה???

עשינו לאוריה סוף סוף אמבטיה, גזרנו ציפורניים, הוצאנו לכלוך שהצטבר בין אצבעות הרגליים (לא להאמין כמה!) ונהננו משעה כיפית עם תינוקת ריחנית ואז זה הגיע - הנעליים. אוריה צרחה הרבה ואנחנו לא ממש בטוחים שעשינו את זה כמו שצריך. איך יודעים אם הרגל במקום? פורת התחיל להגיד משהו על בדיקה עם עיפרון אבל הוא לא גמר את המשפט - יש לכם מושג איך בודקים את זה? את הרגל השניה די קשה להכניס - נראה שזה ממש כואב לה - משהו לא בסדר עם הנעליים או שתמיד זה ככה?

Adoushi

New member
סבלנות

קודם כל, להירגע. אני יודע שזה מאוד מלחיץ... אבל לאט לאט זה יסתדר. הימים הראשונים הם קשים אבל תעברו את זה. אם היא בוכה ומתנגדת, תשימו את הנעליים אחרי שתירדם. הרגל צריכה לשבת בקלות בנעליים. כדי לבדוק אם הרגל במקום: החזיקו את הרגל העליונה, מתחת לברך, וניסו להזיז אותה למעלה ולמטה... אם אצבעות כף הרגל נעות, זה סימן שהרגל לא יושבת נכון. הדקו את הנעליים היטב. (לא לרחם) אני גם מציע שתקראו את מה שכתבה עידית בפרק הנעליים באתר של אושרי. אנחנו כאן איתכם. בהצלחה איהאב

למעלה