הרבה זמןןןןןןןןןןןןןןןןןן שלא אמרתי לך א נ י א ו ה ב ת א ו ת ך
א א ל ו ל י New member 5/6/04 #7 שלום לך ../images/Emo140.gif אם אני מבינה נכון, נדמה לי שאתה מחפש את האתר של הורות שווה . בהצלחה לך !!
שלום לך ../images/Emo140.gif אם אני מבינה נכון, נדמה לי שאתה מחפש את האתר של הורות שווה . בהצלחה לך !!
B blonda3 New member 6/6/04 #14 שלום לך-קוראים לאתר "הורות אחרת" עד היום לא ידעתי שיש להם אתר אבל ידעתי על קיומם אז הנה לך כאן האתר של עמותת הורות אחרת זה מעניין לכולם! שיהיה בהצלחה ונשמח לשמוע חוויות.
שלום לך-קוראים לאתר "הורות אחרת" עד היום לא ידעתי שיש להם אתר אבל ידעתי על קיומם אז הנה לך כאן האתר של עמותת הורות אחרת זה מעניין לכולם! שיהיה בהצלחה ונשמח לשמוע חוויות.
א א ל ו ל י New member 6/6/04 #15 זהו !! ../images/Emo45.gif משהו ב"הורות שווה" באמת לא נשמע לי נכון. אכן, מדובר בהורות אחרת. ויש עמותה בשם B- parent שעוסקת בענין הזה. אולי הם אפילו מקושרים ?!
זהו !! ../images/Emo45.gif משהו ב"הורות שווה" באמת לא נשמע לי נכון. אכן, מדובר בהורות אחרת. ויש עמותה בשם B- parent שעוסקת בענין הזה. אולי הם אפילו מקושרים ?!
B blonda3 New member 6/6/04 #16 האמת שמעניין לדעת../images/Emo22.gif איך זה עובד לשמע ולראות אנשים שזה מצליח להם. הייתי שמחה אם מישהו מהם היה נכנס לכאן לפורום ומספר לנו היבטים לטוב ולרע.
האמת שמעניין לדעת../images/Emo22.gif איך זה עובד לשמע ולראות אנשים שזה מצליח להם. הייתי שמחה אם מישהו מהם היה נכנס לכאן לפורום ומספר לנו היבטים לטוב ולרע.