הורות משותפת

theguy10

New member
הורות משותפת

אני מחפש להכיר בחורה להורות משותפת. כדאי לי להגיע למפגש?!
בברכת שבת שלום ...

theguy10

New member
שאלה

סליחה על הבורות, אני לא נמצא כאן יומיום ולא ממש מעודכן בהתפתחויות. אפשר לקבל מעט אינפורמציה? אני מבין שהמפגש בחיפה בגן האם בשעה 13:00 . כמה אנשים אמורים להגיע? כמה בנים, כמה בנות ? ( לפחות מצהירים שיגיעו). איך אמורים לזהות אחד את השני? מגיעים עם תגי זיהוי?!
נשמע לי מביך קלות. והשאלה אם לי אישית יש מה לחפש שם...

תשמע ../images/Emo13.gif

באים די הרבה אנשים ממה שהבנתי וכל הכבוד . איך לזהות? זה מאד מאד מאד מאד פשוט.... תחפש איפה יש אנשים עם שקיות של בורקסים

MaYcHuK

New member
לא כל כך מסובך איש

מגיעים, נפגשים, משוחחים, הרוב שמים תמונות כך שניתן לזהות ... צריך להיות נחמד, אף אחד לא מבטיח כלום, תעשה את השיקול שלך
אולי אם תשים תמונה יהיה לך קל יותר ליצור קשר עם אמהות פוטנציאליות
* קארמה מתעצלת להחליף שם משתמש *

אפילו יותר פשוט

תחפש איש עם עיין כחולה נפוחה
אני מאמין שאתה כבר תראה קבוצה גדולה של אנשים שלא ממש מחזיקים ידיים.... לא בעיה לזהות, אני למשל יהיה עם הכלב שלי, כלב בצבע שחור, משועשע... תקרא- " רוקי רוקי ", אם הוא יסתכל עלייך, תתחיל להיזהר ותתקדם בצעדים מדודים... ראה הוזהרת

theguy10

New member
האמת

באמת שאלה טפשית... נראה לי, יהיה קל לזהות קבוצה תמהונית מסתובבת עם פרורי בורקס על הבגדים

דרך אגב נסיך יש לך מושג כמה

גברים נהיה אולי 4? מזכיר לי את הצבא שירתתי בבסיס שהיו בו 400 חיילות על חמישה חיילים. אבל ביננו הסטטיסטיקה אומרת שיש על כל גבר אחד חמישה.

MaYcHuK

New member
אתם אמורים לשמוח../images/Emo3.gif

4 גברים בים של נשים....מה רע?????? * קארמה בעד יחסי כוחות הפוכים *

Jen74

New member
קארמה../images/Emo124.gif לא להציג למאיצ'וק../images/Emo3.gif

אנחנו צריכים אותה בריאה למחר

MaYcHuK

New member
קוקי, אני לא מציגה לה../images/Emo6.gif

גם לא מצחיקה לה.... רק לא ברור לי מה קורה עם המזג אויר הזה, היה קררררררררררררררררררררר לבשתי סוודר, הדליקה לי תנור, החלפתי לגופיה....מה יהיה????? * קארמה - שינויי מזג האוויר *

מחר נראה לי הולך להיות קור אימים

בגן האם בניגוד לכל החזאים. אם יהיה פורום מצומצם אני מזמין את כולכם אליי הביתה אפשר לעשות על האש. וגם חומוס צ'יפס סלט.

MaYcHuK

New member
אחלה הזמנה...אבל לא יהיה מצומצם

מוכן לקחת את הסיכון????? * קארמה מזמינה סטייק מדיום-רייר *

לא רואה בזה סוג של סיכון יותר

סקרנות מי יודע אולי נשבור מיתוס אחד או שניים.

למעלה