הורות משותפת

הורות משותפת

אין לנו משמורת משותפת אבל השבוע הרגשתי לראשונה מזה כמעט כמעט שנתיים שיש לנו הורות משותפת. הייתה השבוע סיטואציה רגשית לא קלה עם הילדה שלנו , הרמתי טלפון לגרוש בקול חנוק וספרתי מה קרה, הוא הגיב ברגישות מדהימה, קודם כל ניסה להרגיע אותי, ואחר כך חשבנו יחד בקול רם על הדרך בה נפעל על מנת לעזור לה. העלנו נקודות , רעיונות, התנהגנו כהורים! כשותפים! סכמנו על דרך פעולה משותפת ובקשר טלפוני במקרה של שינוי ידענו אחד את השני ואולי לראשונה הצלחנו להיות שותפים אמיתיים לגידול וחינוך הילדה שלנו . אציין כי זה לא היה נהוג כך עד כה ומקרה דומה בעבר נגמר ב"תסדר/י לבד"..... אולי הזמן עשה עבודה ? אולי הבנו לפתע שלא נהיה זוג אך תמיד נשאר ההורים שלה. אז אסיים כמובן ב-
גדולה, כי זה בא בגלים ופעם היחסים כאלה ופעם הם אחרים....ככה זה.

DANAQ32

New member
אני שמחה בשבילך ובשביל הילדה על השינוי המבורך

לטובת הילדה אמן וזה יהיה כך תמיד.
שיהיה בהצלחה גם בהמשך, ושתשכילו תמיד לנהוג כך.

שרשירית

New member
איזה כיף לשמוע ../images/Emo24.gif

מאמינה שהזמן שחלף עשה את שלו ובסוף נשארים עם ההבנה שכל עוד יש ילדים משותפים תמיד נצטרך להיות בקשר, תמיד נצטרך להתמודד עם דברים, תמיד נצטרך לגלות הבנה. שבת שלום.

תמיד נצטרך

נכון! צריך כאן לשים הרבה בצד בשביל להתנהל בצורה כזו...לא תמיד קל. ואת ואת.... את מביאה לי ת'מזל...זו כבר הייתה הפעם השניה.

א פרסקי

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אני התחלתי עם החמסה ואמשיך שרק יהיה טוב במיוחד בשביל ילדה מקסימה כזו

הכל בשבילה

מוכנה לשים בצד את האגו, את הכעס, את הכאב, את הקנאה הכל!!!! רק שתהיה לי בריאה ומאושרת. תודה על החמסות תמיד טוב.

רק שיר

New member
ממרחק הזמן

מגיעים להבנה מאד בסיסית שתמיד נישאר ההורים למרות הגירושין. אני גם חושבת שזה קשור בשיתוף של הצד שני- לעתים הם לא ככ מודעים ומבינים כי אנחנו מסתדרות "לבדינו". אך כשהחלטת לשתף אותו ותיארת את לבטיך וחששותיך - הוא הבין מחד והביע דאגה ונכונות- ומאידך שמח ששיתפת אותו. זה לא רק הזמן- זה גם השיתוף, המעורבות שעושה את העבודה.

../images/Emo57.gif../images/Emo24.gifהלוואי שלא רק ברגעי משבר תוכלו

לעבוד ביחד, ולו רק למען הילדה

מיצוש

תראי לא נראה לי כרגע שאשתף אותו בחיי הפרטיים (למרות ששאל לאחרונה...), אבל בכל מה שקשור לילדה אמן שישאר ככה ואף יותר טוב. תודה.

לא התכוונתי שתשתפי אותו בחייך האישיים ../images/Emo13.gif

בוודאי שלא, התכוונתי, שאני מקווה שלא רק ברגעי סערה הוא יהיה מועיל...

tintong

New member
מאושר בשבילך..

שדברים מתחילים להסתדר לך .......בכל המישורים . וכן ההרגשה שאת מתחילה לעלות על הגל הנכון.........נצלי כל רגע... רוצה אותך מאושרת
אני.

../images/Emo168.gif../images/Emo57.gif../images/Emo125.gif../images/Emo220.gif../images/Emo57.gif

תודה, מנגינה בליבי מנגנת. פעם נוגה ופעם שמחה פעם "ריקוד רומאנטי"..ופעם " הוזה אותך מולי" פעם מסיקה "בחזרה " ופעם ריטה.."מחכה" החיים שלי הם שיר אחד ארוך פעם ככה ופעם ככה. לפעמים הים שקט ואין גלים תודה נשמה.

tintong

New member
הים שקט ואין גלים..

בואי בואייייייייי לסערה..........................................................................................עד כאן טוב.
אפסנט........אחד..............ועוד...............אחד..............הקפיץ ...........אותךךךךךך ל עננים

למעלה