הורדת שער ערווה

ronman2

New member
הורדת שער ערווה

הורדתי שער על ידי גילוח מה שהפריע לי הכי הרבה היה שהשער אחרי יום יומיים גדל מעט והתחיל להתחכך בתחתונים וזה מאוד לא נוח. מה הפתרון חוץ נגילוח יו יומי. האם יש המלצה להורדת השער באזור הזה בשיטה אחרת

ToryMaster

New member
כואב

בעינייך זה יותר יפה/נוח? בשביל להיות יפה צריך לסבול
. חוץ מזה שאם בעינייך יותר יפה ונוח עם - למה את מורידה? ואם בעינייך יותר יפה ונוח בלי - אז מצאתי מישהי שמסכימה איתי
. שעווה זה כואב בכל אזור בגוף, אבל למיטב הבנתי לאחר מספר פעמים זה נעשה הרבה פחות כואב, אבל אין לי ניסיון, אני אדם של סכין פעם בשבוע - שבוע וחצי.

מי אמר שבשביל להיות יפה לא כואב?

צוחק, אבל אישית אוהב נשים שמגלחות בשעווה, יותר נעים ב.... וכן, גדל לאט יותר מסכין..

ברור שכואב... ../images/Emo4.gif אבל מתרגלים נראה

לי... אני פוחדת לעשות עם שעווה.

חחחח לא אני אשאר לי עם גילוח...

עשיתי עם פינצטה, וזה לא כואב רק עושה בעיות אם מתחיל לגדול פנימה...
דווקא חבר שלי פעם רצה לגלח לי... וניסינו היה מצחיק

שיריק

New member
לגבי הסרה בשעווה

כשאני מגלחת בסכין הגרד כשהשיער מתחיל לצמוח הוא פשוט בלתי נסבל, זה קורה גם עם שעווה?

גילוח ממש לא מומלץ

כפי שציינת יום לאחר מכן ברוב המקרים כבר גדלים קוצים קטנים, שממש לא נעימים כאשר לובשים תחתונים וכשמקיימים יחסי מין. יכולה להתפתח דלקת זקיק השערה באיזור, והעור הופך למגורה, אדום עם פצעים קטנים. כנ"ל לגבי פינצטה. שעווה כואבת מאוד וזה לא שווה את זה. אם ממש רוצים, ניתן לגזור מעט את השערות במספריים, באם האורך מפריע. אין שום סיבה הגיונית להפטר מהשערות שם (גם לגבי גברים). אין דבר יותר אנושי, יצרי ומיני יותר משערות ערווה, והניחוח שעולה משם מושך משכר
.

אני אוהבת חלק... זה יותר אסטטי

לדעתי. או שלהשאיר פס דקיק זה יפה. ובקשר לגברים? אני חושבת שאגיד לחבר שלי לגלח פעם... למה לא, אני אוהבת לנסות דברים חדשים.

זה עניין של טעם שדי תלוי בחברה בה

אנו חיים. אבל באמת לא כדאי. גם לגברים זה ממש לא כדאי, מנסיון מר של בעלי...

למרות שחבר שלי אומר שאם לא נוח לי

הוא מעדיף שאשאיר שיער אני יותר אוהבת חלק.... ובקשר לגילוח הגבר אני רוצה לנסות... יש לי ידיד שמגלח מידי פעם והוא מעדיף את זה ככה... מדבריו זה מזיע פחות... הוא אמר שבהתחלה גירד אבל עם הזמן מתרגלים... כמו אצל הנשים. אבל זה כנראה גם תלוי כמה העור עדין.

למעלה