הורדת פרופיל

Ivory Flower

New member
הורדת פרופיל

יש לי בעיית ברכיים די רצינית. כשהייתי בפגישה עם אורטופד צבאי הוא רצה להוריד לי את הפרופיל ל-34, אבל פחדתי מפרופיל כזה נמוך, כי אני רוצה להשאר בצבא מעבר למה שאני חייבת. בסופו של דבר, התפשרנו על פרופיל 64 (כשבהתחלה היה לי 97). האורטופד (הלא-צבאי) אמר לי שממש רצוי שאני אוריד את הפרופיל למה שהציעו לי, כי לא יתחשבו בי יותר מדי מבחינת הפטורים שאני צריכה. אני לא יודעת מה לעשות, לבקש לבוא לאורטופד הצבאי שוב פעם הוא לקוות שאני אפול על מפקד מתחשב? אפשר להתקדם בדרגות עם פרופיל כזה נמוך? ועוד שאלה - היו רמטכ"לים עם פרופיל שהוא לא 97? (אני לא מתכננת להיות רמטכ"לית.. אבל תהיתי לגבי זה)

כמה תשובות

דבר ראשון אין דבר כזה פרופיל 34. מעולם לא היה. יש פרופיל 45. יש גם פרופיל נסיוני אבל הוא 30 או 35. בנוגע לפטורים, הפטורים תלויים בחומרת הסעיף. ביום הראשון עם הגיעך לבסיס הטירונות עליך לראות רופא שיתן לך את הפטורים אליהם את זכאית. אם קיימות בעיות, הצבא לא יכול להתעלם מהן ולכן את זכאית לפטורים המתאימים.

Ivory Flower

New member
בטוח שאין?

כי הוא אמר שהוא נותן לי פרופיל אחד מעל 24, וזה לא היה 45.. עם פרופיל 64 והסעיפים שמתלווים לזה בינתיים, אני זכאית לפטור מריצה? או שזה כל מקרה לגופו?

belabula

New member
מה מפריע לך?

לא הבנתי למה פרופיל נמוך מפריע לך כל כך?

Ivory Flower

New member
תשובה

כי אני חושבת על להשאר לצבא מעבר למה שאני חייבת, ואני תוהה אם פרופיל כזה נמוך מפריע לקבל דרגות גבוהות.

../images/Emo6.gif

אין שום קשר בין פרופיל לבין התקדמות דרגתית בצבא... אם תשרתי בתפקיד שיאפשר לך קידומים, יציאה לקורס קצינים וחתימת קבע - הפרופיל שלך לא מהווה בעיה... יש מספיק קצינים ונגדים בעלי פרופיל 64.

Ivory Flower

New member
הפרופיל הנוכחי שלי הוא 64

והאורטופד מתעקש שאני אסכים להוריד אותו. גם במקרים של פרופיל ממש ממש נמוך עדיין אין קשר?

תראי...

מתחת ל64 יש 45, שהוא נמוך כבר כמו 64, זה לא משנה. מתחת לזה יש פרופיל התנדבות, אין לי מושג אם אפשר להיות קצין/נגד כשמתנדבים... מתחת לזה? יש 24, שזה פטור זמני מהצבא. מתחת לזה? 21, שזה פטור קבוע מהצבא. אז מן הסתם אם יהיה לך אחד משניהם - לא תוכלי להתקדם, מהסיבה הפשוטה שלא תהיי בצבא...
64 או 45? אין שום בעיה.

Ivory Flower

New member
ומה המספר של פרופיל ההתנדבות?

(אני עדיין מנסה להזכר בפרופיל שרצו לתת לי בהתחלה)

True blond never dies אה? ../images/Emo6.gif

כתבתי לך... מתחת לזה יש פרופיל התנדבות, אין לי מושג אם אפשר להיות קצין/נגד כשמתנדבים... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=164&msgid=89413799

Ivory Flower

New member
שמעי

גם עם פרופיל 21/24 אפשר להתנדב לצבא, ואיכשהו קישרתי בין זה שכתבת שאין לך מושג אם אפשר להתקדם עם פרופיל התנדבותי לבין שני הפרופילים האלו. (זאת לא אני, זה האנטטיביוטיקה שמטשטשת את החשיבה שלי
) מה למשל יעשה עתודאי עם פרופיל 21? הרי הקק"צ הוא חלק מהמסלול..

הפרופיל לא משנה

בקשר להתקדמות. הוא יכול להשפיע על תפקידים, מיקום שלהם (לטובה ולרעה) ושאר דברים אבל לצאת לקצונה / לחתום קבע כל אחד יכול (כמובן שצריך שיהיו תקנים, לעבור מבד"קים ולפעמים זה יותר מסובך)

Ivory Flower

New member
הייתי אומרת שזאת תגובה מבלבלת

בשורה התחתונה - כדאי להסכים או להשאר עם ה-64?

הפרופיל אמור לשקף

את המצב הרפואי. אם המצב הרפואי דורש הורדה של הפרופיל, אז מורידים.

belabula

New member
אם האורטופד אמר שצריך להוריד

אז שיורידו. זה לא יפגע בך בשום צורה (להפך- יתחשבו בך יותר)

למעלה