הורדת פדלים

yoroga

New member
הורדת פדלים

אני רוצה להוריד את הפדלים באופניים של הילד שלי כדי ללמד אותו לרכב בדרך ע"י איזון עצמי. ניסיתי להוריד את הפדלים (אני מתכוון לכל הפדל ולא רק למקום שעליו מניחים את הנעליים) ולא הצלחתי. האם יש דרך לעשות את זה? תודה.

bonanai

New member
הפדל הוא החלק שעליו מניחים את הנעל!

כנראה שאתה מתכוון לזרוע הקראנק (אליה מתחבר הפדל) ומן הסתם בשני הצדדים ואז אתה בטח מתכוון להסרת הקראנק כולו. באילו אופניים מדובר? אני מנחש שזה קראנק ONE PIECE. גם אם לא - אני לא מציע לך להיכנס להרפתקה הזו. תוריד רק את הפדלים - זה מספיק בהחלט. שני ילדיי למדו לרכוב כך ובקלות מבהילה.

skcazy

New member
טיפה מופרז

..למה להוריד פדלים ?כדי ללמד ילד לרכב - ובשלב ראשון להרגיש את שיווי המשקל די במדרון מתון רצוי עם דשא ושעתיים של זמן פנוי אם תוריד פדלים מייד תהיה חייב להרכיב חזרה ...

bonanai

New member
אתה תמיד כ"כ מחוספס עם אנשים

שאתה לא מכיר? לפי גילך אתה אמור להכיר את DIFFERENT STROKES FOR DIFFERENT FOLKS... לי זה עבד! ועוד פעמיים! ועוד כמה פעמים לילדי חברים להם המלצתי על השיטה! (ובממוצע תוך פחות משעה) וגם לאלה בלינק הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=652&art_id=323 ואם זה לא די אז: קשה לילדים לחוש את שיווי המשקל (גם בירידת דשא) מכיוון שהפדלים מפריעים פיזית ונתקעים להם בשוקיים עם השעתיים אין בעיה אבל עם הגב כן - השיטה הזו חוסכת גם למלמד... ונכון, בסוף מרכיבים את הפדלים בחזרה. אבל: IT'S A FREE COUNTRY...

skcazy

New member
דוקא משתדל לא לחספס שלא לצורך

גם אני למדתי כמה ילדים לרכב ... לדעתי חלק חשוב מהלימוד הוא התחושה של שליטה באופניים היא מושגת רק כאשר הילד מדווש לעצמו . המעבר משלב שיווי המשקל לשלב הדיווש הוא אינטואיטיבי "הפסקה מתודית" להחזיר את הפדלים לא מועילה אם כי סביר שגם לא תזיק .אגב בbicycling של החודש הקודם יש כתבה "כיצד ללמד ילדים" .. הם ממליצים על מדרון מתון..

yoroga

New member
ונניח שיש לי אופניים ישנות

בדיוק לצורך הסרת הפדלים ולימוד ילדי לרכב ללא גלגלי עזר? האם במצב זה יהיה אפשרי להוריד את כל המנגנון של הדיווש? ותודה רבה גם על העצה השניה- אבל ילדי הם לא מהאמיצים שבילדים. לרוץ איתם במדרון, מתון ככל שיהיה, זו לא אופציה.

amirgal

New member
אפשרי להוריד, אבל זה לא ישנה.

מה שמפריע לילד זה הפדאלים, כמו שכבר כתבו פה. אם אתה מתעקש, תבקש מחנות אופניים שתוריד לך את הקרנק (ככה ניקרא "מנגנון הדיבוש"). צריך כלי מיוחד בשביל זה.

avnerl

New member
../images/Emo58.gif הורדת פדל....

פדל ימין הברגה רגילה פדל שמאל הברגה שמאלית כלומר הפתיחה הפוכה . התרגיל של הסרת פדלים עובד ובדוק. בהצלחה

למעלה