הורדת מסקרה

הורדת מסקרה

אחרי שאני שמה מסקרה אז אני בד"כ לא מורידה אותה.רק מעבירה מטלית לחות על העיניים בתקוה שירד מה שירד.אבל את המסקרה אני לא מורידה ישירות. האם רק מקלחת יכולה להסיר את השאריות של המסקרה? זה בסדר אם אני סומכת רק על המים שיורידו את השאריות מהמסקרה? או שאני צריכה לנקות ביותר יסודיות את הריסים?

הקפצה

KerenWelling

New member
תגובה...

זה ממש לא בריא לא להוציא את המסקרה לפני שהולכים לישון כי היא יכולה לפגוע בריסים ובעין עצמה (כשאנו ישנים העיניים מפרישות נוזלים והם יכולים להתערבב עם המסקרה ולהכנס אל העין וזה ממש לא נעים ושורף מאוד...). אם המסקרה היא עמידה במים, אל תסמכי על המים שיורידו את השאריות. אני מנקה ביסודיות את הריסים עם מסיר איפור על חתיכת צמר גפן.

כן..אבל...

זה תולש ריסים כשמוציאים ככה את המסקרה.כי קשה שלא לתלוש כשמנזים להוריד את השאריות.אין דרך אחרת להוריד את הכל בלי לתלוש ריסים?

אני באופן אישי

חושב שעם מסיר איפור שמיועד לעיניים זה הכי טוב ובריא לריסים להסיר איתו את המסקרה..

mega sweety

New member
תמיד ייתלשו ריסים...

אין ברירה, חייבים להוריד את זה, זה באמת לא בריא להישאר עם המסקרה! תמיד נתלשים ריסים, אבל הם צומחים שוב. עדיף לאבד כמה ריסים בקרב מאשר לחטוף דלקות בעיניים... פשוט להשתמש במסיר איפור מיוחד לאיזור העיניים. יש כאלה שהם קצת שמנוניים ואז לא נתלשים הרבה ריסים.

RReuTT

New member
בדיוק.

מסיר איפור המיועד במיוחד לעין גם ממיס מעט את המסקרה וככה היא פשוט מחליקה מהריסים.

RReuTT

New member
את אכן צריכה לנקות אותה ביותר

יסודיות... כי גם המים במקלחת לא ממש מורידים אותה לגמרי ותמיד נשאר מעט שחור על הריסים ומסביב לעין. פשוט קחי מסיר איפור טוב אחרי המקלחת עם צמר גפן ותורידי את זה.

Leeeeeeee

New member
איך להוריד את כל המסקרה בקלות...

וגם לא לפגוע בהם: לוקחים מגבון להסרת איפור ומניחים אותו על העין והריסים ומהדקים לכמה שניות, לאחר מכן מנגבים בעדינות כלפי מטה מספר פעמים עד שכמעט כל המסקרה נמרחת מתחת לעין ואז פשוט מנגבים אותה מלמטה. אם יש צורך אפשר לחזור על זה שוב עד שכל המסקרה יוצאת. רק לא לשכוח לשטוף את הפנים עם סבון אחר כך.....

למעלה