הורדתי EMULE

papapa

New member
הורדתי EMULE

והייתי רוצה לדעת איך משתמשים בתוכנה !!!! ולמה אני לא מצליח להוריד כלום ... תודה !!!

papapa

New member
אין שם מאמרים !!!!

אין פה מישהו שיודע להסביר ?????

papapa

New member
בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמישהו יעזור לי להבין איך משתמשים בתוכנה הזאת !!!!!

papapa

New member
למה ה EMULE

מוריד נורא לאט יש לי כבלים 750kbps והוא מוריד לי 10kbps זה נורא נורא לאט אפילו ה KAZAA מוריד הרבה יותר מהר !!!! מה עושים ??? האם ניתן להעלות ל EMULE את המהירות ?? תודה !!!

papapa

New member
ואם אני יחכה

אז הוא יוריד לי במהירות קצת יותר הולמת ????

אז ככה...

כבר כמעט חודשיים ש emule מורידה לי על לא יותר מ-20,אז לא רק בך היא מתעללת. האם החלפת סרבר לאחרונה ? אני מקווה שאתה מודע לזה שכמעט כל שבוע צריך סרבר חדש !!! באמת, אחת הבעיות היא שאתה לא יכול לחסום את ה upload ,רק תשתדל לא להוריד 5 קבצים ביחד ,קצת סבלנות לא תזיק.

gildmor

New member
תרשום 10 ב-U/L LIMIT

ואז 99999 ב-D/L LIMIT. זה יתן לך אפשרות תיאורטית להוריד במהירות המקסימלית של הקו שלך. אם כבר מוגדרים לך סרברים יש מקום בקונפיגורציה שאפשר להגיד לו לעדכן את הרשימה שלך מסרברים שאתה מתחבר אליהם ואז אין צורך לעדכן את הרשימה יותר עצמאית. בכל מקרה אם אתה עושה חיפוש גלובלי זה לא משנה לאיזה סרבר אתה מחובר, העיקר שאתה מחובר לאחד כלשהו.

papapa

New member
יש שם אפשרות CABLE

כלומר חיבור כבלים. להשצמש בזה ??? ועוד משהו, יש לי NORTON FIREWALL והוא כל הזמן אומר שמנסים לפרוץ לי למחשב. זה לא היה לפני שהתקנתי את EMULE !!! האם יש קשר ?????? בקשר לסרברים: כשאני נכנס הוא מחפש סרברים בצורה אוטומטית !!! זה לא מספיק טוב ??? תודה !!!!

papapa

New member
מישהו ??????????????????????

בבקשה תענו לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MaSTeRLou

New member
איזה נודניק

נורטון מתריע משום שEMule מנסה כל הזמן לבצע גישה לפורט 4662 ועוד איזה UDP, משום שבצורה זו Emule עובד. באתר של Edonkey כתבו שעליך לפתוח את שנ הפורטים האלה בFirewall בכדי שהוא יוכל לפעול טוב יותר. הבעייה - במצב כזה אתה יותר פגיע. לפני שאתה פותח את הפורטים האלה בFirewall (הclient port והUDP port), נסה לשנות לפחות את הClient port ל80, שזהו הפורט של העברת מידע בHTTP, כך שבד"כ הוא צריך להיות פתוח. מעבר לכך, שוב אמליץ לך לעבור עם השאלה לפורום רשתות.

למעלה