הורדתי פרקים 40-45

goro123

New member
הורדתי פרקים 40-45

ורואים תמונה אבל לא שומעים לא יודע למה בבקשה תעזרו לי פרקים אחרים לדוגמא פרק 80 או 54 פועלים ויש להם קול למה לאחרים אין קול בבקשה תעזרו לי

goro123

New member
אני רואה שלא אוהבים לעזור במיוחד

למרות שאני עוזר לאחרים אם אני יודע

sweeetom

New member
לי גם יש משהו דומה

יש לי REAL ONE שזה גרסא חדשה של רייל פלייר ויש לי בעיה יש פרקים שאני מוריד ולא רואים תמונה אבל שומעים את המוזיקה זה ממש מבאס אתם יכולים לעזור לי

Smith2

New member
יש לי משהו בשבילך כי גם לי זה קרה

תוריד windows media player 9 מהאתר של מיקרוסופט זה יפתור את זה אם אתה לא רוצה זה האיי סי קיו שלי אני ישלח לך תוכנה טובה 106749927

goro123

New member
יש לי divx ,real player

ומדיה פלייר 7 ניסיתי אם כולם להפעיל ועדיין לא שומעים והקטע הוא שזה קורה רק בפרקים מסוימים ולא כולם אני מנסה להוריד את אותם פרקים שוב אולי זה יעבוד

תשובה

זה בגלל שאין לך decoder טוב יש לך את התוכנה DIVX?, אם לא אז תשיג מייד אפשר מכאן www.divx.com

Son Gohan

New member
שתי מילים:

Nimo Codec Pack טוב אז שלוש..... תוריד מכאן ותתקין את ההתקנה הבסיסית (Basic installation)

SaidinsTaint

New member
למה טובה הFULL?

ניסיתי להתקין את זה פעם וצצו מיליון אפשרויות ולא הצלחתי לראות כלום. איזה מזל שההסרה של זה ידידותית...

Son Gohan

New member
אז ככה:

ההתקנה הבסיסית מתקינה את הcodecs הנפוצים ביותר והחיוניים לצפייה בסרטים. ההתקנה המלאה מתקינה את הכל, אני לא בטוח מה כולם עושים אבל בקיצור ההתקנה הבסיסית היא בד"כ מה שצריך כדי להפעיל את רוב הקבצים הנפוצים התקנתי פעם את ההתקנה המלאה והיו לי מזה בעיות כמו סרטים שהסאונד לגמרי נדפק בהם וזה בהחלט נכון מזל שההסרה של זה ידידותית ופשוטה

זה דפק לי את התוכנה

הורדתי את זה ועשיתי התקנה מלאה וזה דפק לי את ה-real one כל פעם שניסיתי לראות משהו בזה זה נתן לי הודאה של שגיאה וסגר את התוכנה

למעלה