הורדתי סרט 9...

AciDBreeZe

New member
הורדתי סרט 9...

ובמקום לראות את הסרט זה שולח לי קודק משהו...ואני שומע אבל לא רואה כלום...אתם יודעים מה לעשות? בבקשה עזרו לי תודה מראש

AciDBreeZe

New member
וואלה...אנשים זבל כולכם

אני מתערב שלפחות 10 איש עברו כאן שידעו את התשובה. מי שלא מנייק שיעשה טובה ויסביר לי איך מתקנים את זה..ואם אי אפשר לפחות תגידו!

AciDBreeZe

New member
ובעיברית?

מי שידע את התשובה ולא עזר לי ידקרו אותו היום אמן

SaidinsTaint

New member
Do you kiss your mother with that

mouth?

Son Gohan

New member
יודע מה?

עם כזאת תגובה אני דווקא לא יעזור!!! סתאאאאאאאאאאאם! תוריד את Nimo Codec Pack מכאן בהתקנה תבחר ב Basic Installation ופעם הבאה פשוט תקפיץ את ההודעה בלי קללות ושטויות ויהיה הרבה יותר סיכוי שתקבל תשובה וקזבובו: שים כבר קישור בטאג ליין בקשר ל Nimo!!!!!! כל יומיים יש כאן שאלה על איך מפעילים סרט זה ופרק זה

Hwoarang

New member
קינג תעשה לי טובה קטנה

ותשים פינה מיוחדת לקודקים\ממירים\נימואים

king kazabubu

New member
שמע...

קודם כל אתה יכול לפנות לאנשים בצורה יותר נחמדה. פעם הבאה אני אמחק את כל ההודעה ותוכל להמשיך לחפש בכל פורום אחר.

Hwoarang

New member
קזבובו התכוונת אליי../images/Emo35.gif

אם כן ואם לא בטוח שמת לב לזה שכמעט כל יום עולה מישהו חדש עם אותה בעיה ופותח שרשור חדש במקום להסתכל קצת אחורה בפורום, אז עצתי לך אם אתה יכול לפתוח מדור F.A.Q ואז לא נצטרך כל פעם לענות על אותן שאלות...

king kazabubu

New member
אם הייתי מתכוון אליך

הייתי משרשר את התגובה אליך.... לא באתי בשום טענה כזו אליך. אתה בסדר גמור... בכל מקרה בקשר להצעה שלך. כמו שאמרתי אני מכין מילון מונחים שיעלה בקרוב. המילון יכלול כאלו דברים גם

Light woman

New member
כפי שאמרתי קודם... האם....

בבקשה בבקשה בבקשה אני יכולה לכתוב על פיקו´ש במילון? הרי אני כל כך אובייקטיבית.... כל אחד יכול לכתוב על הדמות שהוא הכי אוהב (כמו אני וגוגל על פיק´וש וטרנאקסו´ש) שהוא גם, מן הסתם, הכי מתמצא בה וככה יהיה מילון יפה ומגוון!!!

king kazabubu

New member
אני אסביר לך משהו קטן...

אני היחיד שבינתיים יכול לכתוב במילון כי זה נמצא במקום שרק המנהל יכול להגיע אליו. ברגע שהמילון יעלה אני אשאיר מושג פתוח שתוכלו לכתוב שם הגדרות משלכם. אם את בכל זאת רוצה לכתוב עליו אז תכתבי ושלחי לי לתא המסרים. אני אכניס את זה בתור ההגדרה וזה יחסוך לי עבודה. בכלל כל מי שרוצה לכתוב על איזו דמות שיעשה את זה וישלח לי למסרים. אני אוסיף את ההגדרות שנראות לי הכי טובות למילון

למעלה