הורדתי ונתקעתי

yellow smiley

New member
הורדתי ונתקעתי

הורדתי 20 ק"ג כמעט בתקופה של חצי שנה.בזמן האחרון נתקעתי וחסרים לי לרדת עוד 5-6 ק"ג למשקל אידיאלי. מה לעשות? פרטים: 1.73 גובה 66 ק"ג מבנה צר בן 19

הבעיה לא במשקל אלא בחישוב

המשקל המינימלי לגובהך הוא 60 ק"ג כרגע אתה המשקל האידיאלי הוא ממוצע בין המקסימלי למינימלי שזה יוצא כ67 ק"ג ביחס לגובהך. כלומר אתה נמצא במשקל שבו עליך להיות.

yellow smiley

New member
אני לא מדבר על משקל אידיאלי מבחינה

רפואית אלא מבחינה אסטתית. אני עדיין שמנמן. בעיקר בבטן ובחזה. אל תשכח שכתבתי בנתונים גם מבנה גוף צר.

מהבחינה האסטטית.

בשלב הזה עדיף להתאמן בחדר כושר ולהגדיל את השרירים תוך שמירה על המשקל הנוכחי, למעשה כמות השומן תקטן ותראה רזה יותר אבל המשקל ישאר זהה או אולי יעלה מעט כי שריר שוקל יותר משומן. ושוב המשקל המינילי הוא 60 ק"ג לא האידיאלי.

ישנם הרבה דרכים להתאמן בבית

הרמת משקולות , אימונים אירוביים (אני אוהב את גלעד ינקלביץ´) כפיפות בטן שכיבות שמיכה, בהחלט לא חסר גם אפשר למצוא במגזינים שונים רעיונות.

julileon

New member
באיזה תוכנית הורדת משקל?

באיזה תוכנית הורדת משקל ותוך כמה זמן?

yellow smiley

New member
לא הייתי צמוד

לשום תכנית מיוחדת. פשוט אכלתי פחות, והתחלתי פעילות גופנית על בסיס יומיומי - קודם זה היה אופניים חצי שעה כל יום ואח"כ התפתח לריצה יומית או רכיבה על אופניים כשעה ביום. לדעתי הצלחתי כי לא הייתי בשום תכנית אלא אכלתי בדיוק מה שרציתי מתי שרציתי (כמעט...) הורדתי את ה 20 ק"ג במשך 5-6 חודשים.

למעלה