הורדתי!!! הודתי!!!

Ophel McNeil

New member
הורדתי!!! הודתי!!!

(לין, אפילו אל תחשבי על זה!) אחרי כמה שבועות טובים של בהייה במסך ריק- ירד לי החלק הראשון של הפרק הראשון של העונה הרביעית למחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וויהיהוו!!!! וגם רואים! כלומר, תמונות רצות.... ואנשים מדברים!!!!!!! נא-נא-נא-נא-נאנ-אנא-נ-נ-א-אנ עכשיו סלחו לי בזמן שאני הולכת לרקוד.... *רוקדת* ירד!!!!! (לין... אני מזהירה אותך!) אופל מקניל, מאושרת.

את בדיוק כמוני!! באיחור של שבוע!

התחלתי להוריד את חלק ב!!!!!!!!!!!!! כי הקליפהאנגר בא היה ענקי ולא יכולתי שלא להוריד!!!!!!!!!

Cole cohen

New member
לי יש 14 פרקים מתוך 16

יש לי על המחשב את 14 הפרקים הראשונים וה15 בטראפיק של קאזאא... עידו אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך דרך האייסיקיו את הפרקים!!! (אם אתה לא יודע מי אני : T-nager) תודיע אם אתה רוצה...

Ophel McNeil

New member
אוקי, רשמים מהצפיה: (ספוילרים)

קודם כל, פרק שווה!!! איזה פרק יפה... כשהן שולחות את הבלש ההוא לטימבוקטו D-: או כשפייפר מזמנת את סבתא שלהן בפעם השניה, בעצבים. והקטע עם קול ופיבי רואים את שון ופייג´ על הגג.... פייג´ אכן חביבה ("ואם תשתמש בזה נגדי אני אוציא את בובת הוודו שלי ואגרום לך להצטער שאתה בן!"), אם כי זונתית במקצת. שווין. נכון שהיו כמה קטעים מעצבנים, בעיקר הקטעים שבהם הן מתגברות על המוות של פרו, אבל כל השאר היה כל כך ענק.... ("יופי, תפסת אותנו, מה תעשה עכשיו, תירה בנו?" "זה קל סבתא, יש כמה מאיתנו שעדיין חיים." "היית שקרנית איומה כשהיית בחיים, וכרוח את גרועה עוד יותר!") בקיצור, יש כל כך הרבה למה לצפות.... אפילו קול לא היה כל כך גרוע! ("יש לך רעיונות?" "כמה..." פיבי חובטת בקול "אני מתכוונת מה לעשות, אנחנו לא יכולים להמשיך לצפות, זה לא בסדר..." קול לוקח מפיבי את המשקפת וצופה "את צודקת, זה לא בסדר....") אוף, עכשיו עד שהחלק השני יירד לי, תיגמר העונה הרביעית, בארץ
כוססת ציפורניים, אופל מקניל.
נ.ב. וספוילרים לעונה המתקדמת יותר של העונה הרביעית. פייג´ אלכוהוליסטית לשעבר, פייפר הולכת להיות אלכוהוליסטית, וסם נראה כמו אלכוהוליסט בפוטנציה. מה הבעיות של המשפחה הזאת עם אלכוהול?!

אפרת ר

New member
"אפילו קול לא היה כל כך גרוע"???

על מה את מדברת? קול הוא הדבר הכי טוב שקרה למכושפות!!! הוא מצחיק, מוסיף המון לסיפור, וחוץ מזה הוא חתיך לא נורמלי. אין לדעתי עוד הרבה גברים בעולם שיותר סקסיים ממנו. ואני לא היחידה שחושבת ככה- כל האתרים הבינלאומיים של מכושפות עשו לפני כמה חודשים עצומה כדי להשאיר אותו בסידרה. הוא היה אמור לסיים את התפקיד בסוף העונה הרביעית והחתימו אותו בעקבות הלחץ של המעריצים לחמישית.

Ophel McNeil

New member
-ו-ו-א-ט-א-ב-ר-....

א. גם אני בעד להשאיר את קול בסדרה. אם זה מוצא חן בעיניי או לא (זה לא...) יש איתו עכשיו קו עלילה גדול, וכו´ וכו´. ב. דעתי על קול כבר דוסקסה בעבר. מה לעשות שלדעתי שתי הבעות פנים לא עושות אדם סקסי. נכון שהיה את הקטע שהוא רק ניסה לחזור ולהיות טוב, וכל פעם שהוא דיבר אל פיבי זה נשמע כאילו הוא דרש ממנה משהו, וזה היה חביב, אבל מעבר לזה אני פשוט לא משו אוהבת אותו. מה לעשות, עניין של טעם, אני פשוט לא סובלת את החתיכים העלק מיוסרים (*שיעול* ליאו בעונה השניה *שיעול*), שהטקסטים שלהם הם, איך אני אגדיר את זה, עלובים, וכל חייהם סובבים סביב דבר אחד (כבר אמרתי פיבי? אז לא, התכוונתי סקס). והוא גם הרס את פיבס. אני מקווה שבעונה הרביעית הוא משתפר, ואני בעיקר מצפה לראות איך הוא וליאו יסתדרו
אופל.

אפרת ר

New member
העונה הרביעית אדירה

ראיתי כבר הכל עד פרק 15 (כולל) זה באמת עניין של טעם קול/ליאו, אבל אפילו החבר שלי אומר שקול חתיך, ושגבר יגיד על גבר מחמאה כזאת זה נדיר לדעתי... אולי הטעם שלך עוד ישתפר, את בסה"כ עדיין ילדה.... גם אני בגילך הייתי מעדיפה את ליאו... לא משנה, תעזבי.

Ophel McNeil

New member
סליחה? מותר לשאול איך את יודעת

את הגיל שלי? מותר לי לדעת את הגיל שלך? חוץ מזה, מה הקשר כאן לגיל? תמיד אהבתי את הטיפוס של החמוד, ושנאתי את הטיפוס של החתיך, וזה יישאר ככה עד סוף ימי חיי. וכשגבר נותן לגבר אחר מחמאה זה לא כזה מדהים, את אף פעם לא אמרת על מישהי שהיא יפה? או שהיא נראית טוב? אני מתערבת איתך שאת עושה את זה כל הזמן, בעיקר עם חברות שלך. זה אולי נדיר לחלץ מפי גבר אחר הודאה שגבר אחר חתיך (את יודעת, הגבריות נפגעת), אבל אני מתערבת איתך על כמה שתרצי שהם חושבים ככה הרבה פעמים, גם אם לא מדסקסים על זה. עלק ילדה, אופל מקניל. נ.ב. אמא שלי קוראת עכשיו כתבה בשבע ימים על יורמים, ומנסה לפענח אם אני "גיק", "נרד" או סתם "סקוור". נכון שזה נפלא שיש הורים תומכים?

ל T-NAGER

תודה על ההצעה אבל כתבתי גם לעוד מישהי שהציעה לי על הניסיון הרע שיש לי בשליחת פרקים מהאייסיקיו...... אני פשוט אוריד את חלק ב ואת שאר העונה נראה לי אני רק אראה בטלוויזיה ... אבל תודה בכל אופן... עידו זלצברג- החקיין של אופל מקניל....

Ophel McNeil

New member
מותר לי לדעת איך אתה מחקה אותי?

בחתימה? ולאפרת, מעט מתחתי- אל תיקחי את זה אישית, אני פרנואידית (תשאלי את לין, מנהלת הפורום, למרות שאחרי מה שאמרתי על זלוס היא בטח תכחיש כל קשר איתי... ), אבל פרנואידית שלעד תאהב את ליאו. חץ מזה, תמיד אמרו לי שאני בוגרת לגילי! *מוציאה לשון* אופל מקניל.
ורוד.

אפרת ר

New member
הכרטיס שלך

בכרטיס שלך כתוב שאת בת 14... זה הכל חמודה... גם אני אהבתי את הטיפוס החמוד והרומנטי, ואני עדיין חושבת שליאו מקסים, אבל מה לעשות קול יותר חתיך, גם בתקופה שהוא היה נשוי לדאני מינוג חשבתי שהוא חתיך לא נורמלי (הוא שיחק בשני קליפים שלה) והזמן רק עשה לו טוב. בקשר לגברים - אולי הם יכולים לחשוב על גבר אחר שהוא חתיך, אבל 99% מהם לא יגידו את זה בפומבי... בנות תמיד מדברות על בנות אחרות לטובה או לרעה, אצל רב הגברים שהכרתי אין פירגון כזה (פרט לחברים הגברים שלי שאוהבים את בני מינם) הגיל שלי? עוד מעט 26...

Gal-Mo0D

New member
The Fifth Halliwheel - ספוילרים

אחחח... אתם מכירים את הפרקים האלה במכושפות, שגורמים לך להיזכר כמה אתה אוהב את הסדרה ומשאירים אותך פעורי פה כמה שעות ? The Fifth Halliwheel הוא אחד מהם. רקע לפרק : קול הוא המקור, לרשותו עומדת הרואה-בעתיד שרוצה לעזור לו לגרום לפיבי להיות בהריון, היא מתכננת (בלי ידיעתו של קול) להרוג את פיבי ולהיות האמא של הילד שאמור להיות היצור הכי חזק בעולם הקסמים. בפרק הקודם קול הצליח לגרום לחתונה ה"לבנה" שלו ושל פיבי להתבטל וגרם לה להינשא לו ב"חתונה שחורה" שכללה : הינשאות בבית קברות ע"י כומר שחור ושתיית דמה של הכלה (והוא הצליח לעשות הכל בלי לעורר את חשדה של פיבי, כשתראו את הפרק תבינו איך...). הפרק מתחיל בסצינה בP3, כולם מתנשקים ורק פייג´ לבד, היא מתכננת ללכת הבייתה אבל קול מכין הפתעה ונותן לפייפר וליאו כרטיסים למלון טוב בהוואי. למחרת בבוקר, האחיות מתלבשות ביחד ופייפר ופיבי מדברות על סקס בנישואים וכמה שהוא טוב, פייג´ אומרת שהיא לא יכולה לדעת את זה כי היא לא נשואה. קול מחכה בחוץ עם פורשה חדשה והוא טוען שקיבל אותה עם עבודה חדשה, פייג´ מסתקרנת לדעת איפה ומבררת את שם החברה בה הוא מכהן כעורך דין עכשיו. קול מביא לפיבי את השוקולד (שבתוכו שיקוי שיעבר אותה אפילו אם היא תיקח גלולות) שהכינה הרואה בעתיד אבל היא לא מסכימה לאכול. קול יודע שיש לו רק סיכוי אחד לעבר את פיבי וזה הלילה, בליל הירח המלא והיא חייבת לאכול את השוקולד. פיבי ופייפר בחנות להלבשה תחתונה מדסקסות ורואות מבחוץ אישה כמעט נדרסת, הן רצות החוצה, פייפר מקפיאה הכל ופיבי רצה ודוחפת את האישה, פייפר מהר ממשיכה את הזמן ורצה אליהן. פיבי מקבלת חיזיון ששדים זרקו על האישה כדור זוהר שנכנס אליה, הן מביאות אותה הבייתה וקוראות לפייג´. בבית, קול עם הרואה בעתיד, מדבר איתה על כך שפיבי לא לקחה את השוקולד עם השיקוי, היא אומרת לו שיש לו עוד סיכוי וישאכיל אותה כמה שיותר מהר. האחיות נכנסות וקול משנה את צורתה של הרואה בעתיד לגבר וטוען שהוא עובד איתו, הוא מסלק אותה (הרואה בעתיד) ומדבר עם פייפר ופיבי והאישה. פיפר ופיבי עולות למעלה, קול מאכיל את פיבי שוקולד לפני שהיא עולה וגם פייפר לוקחת אחד. פיבי אומרת לקול שאם הם לא יפתרו את הבעיה של קרן (האישה), כנראה שיידחה ירח הדבש שלהם מה שיסכל את תוכניותיו של קול. קול מתקרב לקרן וקורא את המחשבות שלה עם כף היד שלו, קרן מרגישה בזה ומתחילה לצעוק, היא צועקת לכיוון הכניסה שם עומדת : פייג´, המומה ממה שראתה כרגע. קול שואל את פייג´ מה קרה והיא אומרת שהיא לא בטוחה במה שהיא ראתה, האחיות יורדות עם הספר ופייג´, שרואה את פיבי מחבקת את קול, נמנעת מלספר להן. האחיות מספרות שסוחרי כוחות הכניסו לאישה כוח שדי שעלול לגרום למותה ובינתיים גורם לבלבול ושיגעון, יש שיקוי להוצאת הכוח. פייג´ גורמת לפיבי ללכת לעבודה של קרן להגיד שהיא לא תגיע ומנסה לשכנע את פייפר במה שהיא ראתה, פייפר משתיקה את פייג´ ואומרת לה להתחיל את השיקוי. פיבי מגלה שקרן מנהלת טור עצות בעיתון ומנסה להחליף את מקומה, היא מתקשרת לפייפר שבאמצע זיון עם ליאו (בגלל השוקולד של קול!). קול יורד לעולם התחתון ומדבר עם הרואה בעתיד על מה שקרה, הוא מתכנן להדביק גם את פייג´ בכוח שדי כדי לגרום לאחיות ולעצמה לא להאמין במה שראתה, הוא מזמן אליו סוחר-כוחות. פייג´, באמצע הבישול, קרן יושבת לידה, קרן מתחילה להשתגע ורצה לצאת מהמטבח, פייג´ חוסמת את הדרך שלה ואומרת לה שהתרופה כמעט מוכנה, קרן אומרת שפייג´ מנסה להרעיל אותה ודוחפת אותה לרצפה וממשיכה לרוץ. פייג´ עושה אורבינג ונעמדת מולה בדלת, חוסמת את דרכה, קרן מזועזעת ממה שראתה, דוחפת את פייג´ אבל אז הדלת נפתחת וקול תופס את קרן. מאחורי פייג´ מופיע סוחר כוחות, קול מחייך ומזהיר את פייג´ אבל הסוחר מכניס לה את הכוח, קול מתנפל על הסוחר ואומר לפייג´ לקחת את קרן, קרן מניפה את ידיה על פייג´ וגורמת לתרסיס חומצה לצאת מידיה ולשרוף את ידיה של פייג´ (זה הכוח השדי שיא הודבקה בו!), פייג´ נשכבת וקוראת לליאו שמרפא אותה, פייפר מפוצצת את סוחר הכוחות. אף אחד חוץ מקול לא יודע שפייג´ הודבקה. פייפר וליאו משתגרים אל פיבי במשרד של קרן כי הם יודעים שהיא בדרך לשם כדי להרוג את הבוסית שלה. קול שואל את פייג´ אם היא בוטחת בו, פייג´ מבולבלת רצה לעליית הגג, קול שובר את השיקוי שהם עבדו עליו כל היום להוצאת כוחות של סוחר כוחות ממישהו. קול מתעלל בפייג´ בעליית הגג, הוא מראה לה את כוחותיו והיא בוכה, הוא מדבר עם פיבי בטלפון ואומר לה לפגוש אותו במלון כשהכל נגמר ומוסר לליאו ופייפר שילכו ישר להוואי כדי שאף אחד לא יהיה בבית להציל את פייג´. קרן מגיעה למשרד ופייפר מפתה אותה למשרד של קרן (שכולם נמצאים בו), היא יורה עליהן חומצה ופיבי עפה על הקיר כדי להתחמק מזה, הן מקפיאות אותה ומכניסות לה את השיקוי לפה וזה מוציא את הכוח שלה. פיבי מראה לבוסית של קרן את מה שהיא הכינה ואומרת שקרן עשתה את זה. פייג´, לבד בבית, מגלה את הכוח שהיא הודבקה בו (קרן מפוצצת) והורסת את הבית, היא משתמשת בכוח שלה לגילוי רשע כדי להשתגר לבית המלון של קול ופיבי ומגיעה אחרי שהם הזדיינו כבר, פיבי מרסנת את פייג´ ומבינה שהיא הודבקה, הם קוראים לליאו ופייפר וקול שובר את השיקוי שיש לפיבי בארנק על הרצפה. פייג´ מתעלפת וגוססת על הרצפה. קול, ברגע שהוא קול האמיתי כשהוא רואה את פיבי על סף שבירה, אומר שיש עוד דרך וכולם יורדים לעולם התחתון ומגיעים לסוחרי כוחות, האחיות מאיימות עליהם אבל קול הוא האחד שמשכנע אותם ע"י שהוא מראה להם שהוא המקור (עיניים שחורות עם אש) בלי שהאחיות רואות, הם מוציאים את הכוח ופייג´ בריאה, אבל אין לה זיכרון מהיומיים האחרונים (תופעת לוואי כזאת של הכוח השדי). הפרק נגמר בכך שפיבי מקבלת את העבודה של קרן ורבה עם פייג´ בנוגע לזה שהיא לא בוטחת בקול למרות שהוא בן משפחה.

Paige

New member
באמת אחלה פיירק!!

"I just don´t trust him. I´m sorry" "So am I" בהההה!! אה, ויש לי 15 מתוך 16 פרקים :)

למעלה