הורדות במירק

• פותח הנושא zxy1
  • פורסם בתאריך

zxy1

New member
הורדות במירק

אני יודע להוריד קבצים ב - MIRC זה אחרי שגלשתי מאות אתריים באינטרנט אני יודע לעשות כך: לחפש בשתי מנועי החיפוש נפתח חלון רושם שם: dcc ignore off/ ו - ctrl v ומאשר לו להוריד את הקובץ. עכשיו אין לי מושג מה אני כותב לו איפה אפשר למצוא מדריך שאומר מה כול פקודה עושה? וגם מדריך אותך לפרטים הקטנים ביותר, וגם עם יש שיטות אחרות שאפשר להוריד קבצים?

CMaster

New member
ANSWER :}

תלוי בדרך ההגשה יש שתי דרכים ה XDCC והדרך הישנה והטובה של ה DCC XDCC טוב קודם כל אתה חייב לכבות את האיגנור של ה DCC כמובן את זה אתה יודע. אחר כך לראות איזה קבצים הבוט מגיש את שולח לו הודעה פרטית באופן הבא: /MSG BOT-NAME XDCC LIST אם מצאת משהו שאתה רוצה אתה שלוח לבוט הודעה עם מספר ה"חבילה" שאתה רוצה: /MSG BOT-NAME XDCC SEND #X X שווה למספר של החבילה. --- DCC ב שיטה הזאת את חייב להתחבר ישירות לשרת הקבצים שמובנה במירק. כאן הUSER שמנהל את ה שרת חייב לספק טריגר בשבילך להשתמש בו בכדי שישלח לך את בקשת ה SERV משהו בסגנון של !TRIGGER או הודעה כל שהיא נגיד שעשית את כל זה ונכנסת יש כמה פקודות בסיסיות שאתה חייב לזכור: DIR ממש כמו בדוס מראה לך את הקבצים והתקיות CD גם ממש כמו בדוס, נכנס ויוצא מתיקיות GET היא הפקודה שחושב לזכור, אתה שולח לסרבר את הפקודה הזאת כדי ישלח לך אותו דוגמה: נשלחה בקשת ה SERV הסכמת נכנסת. אתה -> DIR DIR1 DIR2 DIR3 אתה -> CD DIR1 נכנסת ל DIR1 אתה -> DIR DIR1 DIR2 FILE1.ZIP DIR1 ּ DIR2 הן תיקיות, אבל אני רוצה את הקובץ. אז: GET FILE1.ZIP אם אני רוצה לחזור אז CD.. אם לא CD DIR1\2 וכו... תהנה :} CMaster, all ur women is blong to us.

למעלה