הורדה של פרקים!!!

בחבחי

New member
הורדה של פרקים!!!

מישהו יכול לתת לי לינקים להוריד את הפרקים 11 12 14-21 תודה לעוזרים

yakir2006

New member
../images/Emo31.gif אם אתה רוצה

להוריד את הפרקים תוך 4 חודשים תוריד מלהלה.. אבל אז כבר עדיף לחכות להיות בקצב של YES.. תוריד מהאתר שלי, שלח לי מסר אני יביא לך כתובת.

Daemonlior

New member
מישהו אמר משהו לגבי דיון

על הורדה פיראטית? יש לו אתר נחמד שקשור לסדרה, הוא מעוניין להציג אותו פה והאתר כדרך אגב מכיל גם תוכן לא חוקי... לא דנים בעיניין הזה.. עכשיו זה מנוסח יותר טוב? די לחוקים המטומטמים וחסרי התכלית הללו..

בחבחי

New member
אל תשחק אותה חוקי לא חוקי ...

אני בטוח שגם אתה הורדת פרקים וסרטים ומשחקים ולא יודע מה אז אפשר לקבל תכתובת של האתר או לא?

danielle23

New member
הוא לא אומר שהוא לא מוריד

פשוט אלה החוקים של תפוז. אני מתארת לעצמי שלו אישית אין בעיה שיקיר ישים את הכתובת של האתר שלו אבל אלה החוקים והרבה פעמים מוחקים הודעות בגלל כאלה דברים. למרות שאני לא חושבת שיש בעיה לפרסם סתם אתר שקשור לסדרה ובאתר חלק מהדברים לא חוקיים.

גם אני מוריד פרקים..

אני מודע לחוקי זכויות יוצרים, ושיכולים לתבוע אותי על זה. ברגע שבאתר שלו יש תוכן לא חוקי, הוא לא חוקי מבחינת תפוז. עכשיו זה מנוסח יותר טוב?

Daemonlior

New member
לא..

כי א. לא תובעים אנשים פרטיים בדר"כ על הורדה פירטאית. ב. איפה נאמר החוק שהזכרת לגבי תפוז? ג. אנחנו אפילו לא מדברים על תפוז, אנחנו מדברים על חוק פורום מטומטם שאומר שאסור לדון בהורדה לא חוקית. אתה רואה מישהו דן פה בהורדה לא חוקית? אני רק רואה מישהו שיש לו אתר לסדרה ומעוניין לפרסם אותו..

adi121

New member
אסור לפרסם אתרים לא חוקיים.

זה חוק בתפוז, שאוסר על פירסום אתרים בעלי תכנים לא חוקיים כלומר הפרת זכויות יוצרים. זה לא "חוק פורום מטומטם" זה חוק של תפוז וכל עוד אתה גולש בפורומים האלה אתה חייב לכבד את כל החוקים של תפוז. וגם אם זה "חוק פורום מטומטם" ואתה גולש בפורום אתה תכבד את כל החוקים של הפורום אחרת הודעותיך ימחקו ותוגבל מהפורום. אתר לסדרה? זה טוב ויפה כל עוד הוא לא פוגע בזכויות יוצרים. ואני ממליצה לך לקרוא את חוקי הפורום ואת תקנון תפוז.

למעלה