הורדה במשקל

riki23

New member
הורדה במשקל

יש לי 20 קילו משקל עודף, לצערי, למרות התזונה נכונה , ללא ממתקים, שתיה מתוקה, לחם ועוד, לא ממש עזר לי. לפי שבועיים פניתי לשומרי משקל והם והוציאו מהתפריט עוד הרבה דברים.
לצערי אחרי התזונה בהתאם לתוכנית ( 10 ימים קשים ) וגם ספורט על בסיס יומי, זה אני עושה קבוע הצלחתי להוריד רק קילו וחצי שזה ממש כלום. אחרי 10 ימים קשים, התחיל בלגן בדרום, ככה שכבר אין לי התעמלות וגם לא אפשרות לשמור על תזונה בריאה וגם התקפי רעב, עקב לחץ וכו'. מה עושים?
יש הסבר לכך שאני עוסקת בספורט על בסיס יומיומי ומקפידה על תזונה נכונה ועדיין 20 קילו עודף משקל?

Ron W

New member
קילו וחצי ב 10 ימים זה יפה מאוד

חשבי ש 20 ק"ג עודף צברת במשך הרבה חודשים, יקח גם זמן להוריד אותם.
טוב שהורדת מהתפריט פחמימות ריקות אבל הקפידי על ארוחות ביניים
כדי להמנע מהתקפי רעב. בהצלחה ובסבלנות.

riki23

New member
תודה על התשובה

למען האמת ב 4 שנים אחרונות עליתי כ 10 קילו, מתוכם 7 קילו בשנתיים אחרונות. אין לזה סיבה מוגדרת.

פצית219

New member
קילו וחצי בעשרה ימים זה לא רע בכלל.

למעשה זה המקסימום שנחשב עדיין לירידה בריאה.
אם את בעודף משקל של 20 קילו אז יכול להיות שההגדרה שלך לתזונה נכונה לוקה בחסר. לדוגמא יכול להיות שאת אוכלת בריא, אבל יותר מדי.
אין ספק שעכשיו זה זמן מאוד לא אידיאלי לירידה במשקל, נסי לפחות לשמור ולא לעלות וכשיהיה שקט
תוכלי להמשיך בתהליך הירידה.

riki23

New member
תודה

את יכולה בבקשה לפרט מה זאת אומרת הגדרה לתזונה נכונה לוקה בחסר? ומה זה נקרא לאכול יותר מדי?

פצית219

New member
תראי, אם את עולה במשקל זה אומר שאת צורכת

יותר קלוריות ממה שאת מוציאה. זה אומר שיכול להיות שאת אוכלת באמת רק דברים מזינים ובריאים, אבל יותר ממה שהגוף שלך צריך. או אולי הידע שלך בנוגע לאילו מאכלים נחשבים בריאים ומזינים ואילו לא לוקה בחסר. אני לא יכולה לדעת כי אני לא יודעת מה את אוכלת.

למעלה