הורגות אותי

מזל חי

New member
הורגות אותי

הרגליים ואני רק ילדה בת 36
נראה לי ששלושה שבועות בערך עבדתי רצוף. כלומר 7 ימים בשבוע. סוג של בריחה ממחשבות אולי? גם..קצת..וקצת בגלל החודש של החג שניתק לי את הקו השוטף בבנק. אבל זה לא הענין. הענין שאני ממש מתביישת להיות עיפה כל הזמן! בשעה שמונה חשבתי לפנק את עצמי בחדשות במיטה, ולא עברו 5 דקות ונרדמתי לילדים. מצאתי את הבן שלי לידי מחפש את הכפית שהוא כל כך אוהב. ועכשו אני יושבת כאן. חושבת על איך אני חוזרת למיטה בלי למצמץ בכלל. ובגלל הפדיחה מנסה לשבת כאן עוד קצת מנסה להיות גיבורה. חושבת על האנשים שרוקדים עכשו ואיך יכולתי פעם לרקוד 5 שעות רצוף כמו טמבל ולא להתעיף כל כך. אתם חושבים שאני מתבגרת?..חסר לי גם שיבואו עוד מעט גלים..לא ממש אוהבת גלים אפילו לא בים

את ממש לא מתבגרת

אחד הדברים שבולטים לי לעין הם הרגליים ועל כך אני יכולה להגיד לך שתי מים והרבה מחזור הדם מכיל 70% מים. בדיקה מקיפה אצל רופא תגלה אם קיים חוסר ויטמנים עיצה נוספת יעילה במיוחד זה לקחת אנרג'י של הרבלייף וספורט הכי חשוב כי זה ממש ממריץ את הדם. אני בגיל שלך קיבלתי פתאום שיתוק, ונפלתי באמצע מעבר חציה,מעמידה יתרה על הרגלים. פשוט לא יכולתי להרגיש את הרגליים בדיקה מקיפה גילתה את חוסר הויטמינים המשכתי לעבוד כמו פנטר אני רוקדת המון גם בבית, ואני לא נופלת יותר. ומזל יקירה אני בת 42. תתעודדי.

מזל חי

New member
בהחלט מעודד ../images/Emo13.gif

לפני שבוע בהחלט התיבשתי מחוסר שתיה. קצת קשה להבין את זה במיוחד כשעובדים עם מזגן. אבל שתיה זה מספר 1 כמובן. משתדלת בשבוע האחרון לאכול דברים יותר בריאים ולשתות יותר מים. מרגישה קצת כמו גיגית מבפנים.

זו ההרגשה מוכרת לי

חשבת למה גיגית? גם לזה יש תשובה, הכליות שתפקידן למעשה לווסת את הנוזלים שבתוכם הרעלים (השתן למעשה) לא עבדו לאחרונה בקצב נכון, לכן עכשיו הן מתעכבות בעבודתן כי הן לא רגילות לכמות גדולה של נוזלים, זאת הסיבה שאת מרגישה כמו גיגית. הרגשה זו תעלם לאחר שהכליות יכנסו לעבודה בקצב מוגבר, גם להן קשה.

מזל חי

New member
כן, הן עושות לי בעיות

בשנים האחרונות לכן אני משתדלת להגיב לאותות שהגוף שלי משדר לאחרונה ולא לחכות לרגע האחרון. הייתי מתה לגיגית בחיי אין לי כח להרים אותה עם המים
תודה על העיצות

למעלה