הוראס ג'נקינס

הוראס ג'נקינס

הפועל ירולשים הביאה בקיץ שחקן די מוזר - הוראס ג'אנקינס. היה נראה במחזור הראשון שהקבוצה לא מחוברת אבל איכשהו ג'אנקינס בלט. לאט לאט גם הוא דעך ובמיוחד במשח החוץ מול לה מאן. גם בניצחון על נהריה הוא לא היה מי יודע מה יחסית למה שציפו ממנו למרות שהיו לו דקות טובות. במשחק ברומא הוא פשוט פרח. זה היה המשחק הטוב ביותר של ירושלים העונה בינתיים וג'אנקינס הראה יכולות של רכז NBA. נשאלות השאלות:
מה אתם אומרים יהיה עם השחקן הזה בהמשך העונה?
חלון העברות נפתח בעוד חודש+, האם כדי להחליף?
מה הציפיות שלכם מג'אנקינס?
עם איזה זר אירופאי לגיטימי הייתם מוכנים להחליף אותו?
האם כדי פשוט לתת לו את הצ'אנס הזה ולהאמין שהוא ימשיך את היכולת הטובה ויתן משחקים מצוינים שיובילו את הקבוצ לגבהים..? .

RAFI 20

New member
שמע ריק פלייר

גנקיס בסדר גמור אחי לדעתי שחקן NBA ג€ לכל דבר... ולמה כולם לא נגדו הוא כולה חודש משחק וכבר שוחתים אותו.. והוא ישאר עד סוף העונה ויש לי שאלה אלייך למה אתה על מדבר על תאמר סליי? הבן אדם שחקן ברמה נמוכה הוא לא עושה כלום

AmiTutiT14

New member
שאלות מורכבות....

אני חושבת שאם הוא ימשיך עד סוף העונה הוא בהחלט יהיה אחד הכישרונות הגדולים שהיו פה בשנים האחרונות, הוא לא יאכזב ורק ימשיך לפרוח פה. ברור שלא כדאי להחליף. הציפיות שלי ממנו הן שרק ימשיך באותה דרך כמו שהוא היה ברומא. הוא תותח אבל עד המשחק הזה היתה לו בעיה רצינית במסירת כדור ויכולת להיות רכז, אבל הוא מתחיל לתקן את החסרונות שלו וחוץ מזה אני לא מצפה ליותר. כרגע אני לא חושבת שהייתי מחליפה אותו.. אולי אולי בתיוס אדני. כדאי לתת לו את הצ'אנס, כן.

תשובותי

מה אתם אומרים יהיה עם השחקן הזה בהמשך העונה? מקווה שטוב חלון העברות נפתח בעוד חודש+, האם כדי להחליף? אם נמצא מישהו יותר בכיר ויותר טוב, אולי מה הציפיות שלכם מג'אנקינס? לרכז טוב, להריץ ת'קבוצה והרגיש אותו במשחקים עם איזה זר אירופאי לגיטימי הייתם מוכנים להחליף אותו? לא יודע האם כדי פשוט לתת לו את הצ'אנס הזה ולהאמין שהוא ימשיך את היכולת הטובה ויתן משחקים מצוינים שיובילו את הקבוצ לגבהים..? נראה לי שאם ימצאו מישהו יותר טוב כדי להחליף אבל לא צריך להתחיל לחרוש בכל העולם ולהיכנס ללחץ

aiver

New member
אויש..

רכז לגטימי בNBA?? אז גם טפירו,ועוד הרבה רכזים בליגה הזאת! לא להגזים.. חלון העברות? הוא פתוח.כמו שאתה יכול לראות,חצי ליגה מחליפה פה זרים נון סטופ.החלון ייסגר רק באמצע פברואר.עד אז ירושלים יכולה לעשות מה בא לה.

למעלה