הוראות לתפירת שפן

הוראות לתפירת שפן

הי זוכרים את השמיכה שהראיתי לכן שהכנתי לאחיינית החדשה שנולדה לנו במשפחה? אז הבטחתי לשלוח הוראות לתפירת השפן לבקשת חלק מהחברות. אני מזהירה מראש, הרבה עבודה, ל"משוגעות בלבד" לא קשה אבל רווי בפרטים והתוצאה משתלמת. אני נותנת הוראות להכנת שפן אחד. במידה ותרצו לשלב בשמיכה מספר שפנים אז עליכן להכפיל את הכמות בהתאמה. בגלל אורך ההוראות, אני אשלח אותן בשלבים. הראשונה שתעלה לפורום עם הודעה שסיימה את השלב שהוסבר, תהווה בשבילי סימן להוסיף עוד שלב בהורואת וכך נתקדם עד להשלמת הרבוע המיוחל. אני מצרפת להודעה זו 3 קבצים: 1. תמונה של השמיכה, 2 הוראות לשלבה ראשון 3. סקיצה לטכניקה של תפירת פינה משולשת לרבוע/מלבן בהצלחה. בלה

chayahd99

New member
../images/Emo45.gif אתגר מעולה

אולי כדאי שתוסיפי כבר עכשיו את כמות הבדים הנדרשת מכל צבע כדי שאף אחת לא תתקע בחוסר תוך כדי עבודה. וגם כדאי להראות תמונה מוגדלת של השפן, כי קצת קשה לראות את הפרטים בתמונה המצורפת. אני לא משתתפת כי אני באמצע פרויקטים אחרים שאני מנסה להתקדם בהם אבל אני בטוחה שבנות אחרות פה בפורום יקפצו על הרעיון

קצת בעייתי...

לצערי אין לי כמות הבד הנדרשת. אני פשוט השתמשתי בבדים דומים בגוון למקרה שהסתייים לי הורדו או התכול. הנקודה החשובה היא שבחלקים סימטריים יהיה שימוש באותו הבד. רב החלקים הם קטנים. לגבי צילום, רציתי, אבל השמיכה נמסרה. בכל אופן, אני בטוחה שגם ללא הצילום המשתתפות יהנו. בלה

רונה60

New member
ראיתי את השמיכה בלייב, היא מקסימה.

תוכלי להעלות את ההוראות בפורמט doc? בפורמט שהעליית משום מה הקבצים נפתחים לי בג'יבריש.

למעלה