הוראות טקטיות

sok777

New member
הוראות טקטיות

רציתי לדעת אם אתם משתמשים בהוראות טקטיות ואיך, למה, מתי, כמה ואיפה. נניח יש כאלו שבטח לא שמים בכלל או יש כאלו שתמיד או כאלו שרק בקבוצות הקטנות או רק בגדולות או אם זה מתאים וכו'. זה עלה למוחי כי אני כרגע עם בארסה והתחלתי לשים הוראות פרטניות לכל אחד וזה די עוזר לי שם. שתפו אותנו!

בטח!

עם בארסה זה פחות רלונטי כי הם כולם שחקנים מהשורה הראשונה, אבל עם קבוצות חלשות זה מאוד חשוב. אצלי הבלמים תמיד יהיו הכי הגניתיים, המגנים עולים ומרימים כדורים, אני אף פעם לא משחק עם פלימקר נוסך ריקלמה, אז הקשר המרכזי שלי (דקו שמו) משחק רגיל, שני הקשרים המרכזיים, אחד מהם יותר הגנתי ואחד יותר התקפי, להגנתי אני פשוט אומר לא לעולות הרבה. כמובן מי שיצירתי יותר אני נותן לו יותר חופש, מי שבועט מרחוק יותר טוב אז אני אומר לו לבעות יותר, וכדומה.

sok777

New member
יפה.

אני ניסיתי כל מיני דברים עם בארסה כי פתחתי עגום. פתחתי עם ניצחון 4:0 על אספניול בסופר-קאפ הספרדי במשחק חוץ [רחוק מהבית
]. כןכן, עגום. במשחק בית הפסדתי 1:0 וזכיתי בגביע. טוב, אם כבר אז כבר. אני אספר הכל: יצאתי בבתים של ליגת האלופות בבית סביר: לבסקי סופיה [
], רומא ובנפיקה. בסופר קאפ האירופי, הפסדתי 1:0 לסביליה. אח"כ התחילה הליגה והפסדתי 2:0 לולנסיה בחוץ. משחק הבא היה בקאמפ-נואו נגד בטיס. ניצחתי 2:0. אח"כ פתחתי את ליגת האלופות מול מי שכנראה אני והיא נאבק על המקום הראשון - רומא. זה היה בקאמפ-נואו והראיתי המון בטחון וניצחתי 3:0 ענק. חזרתי לליגה לשחק מול אתלטיקו מדריד - המשחק נפתח והיה 2:0 להם ונגמר לבסוף 2:2. משחק אחרי זה הפסדתי 3:1 לסלטה ויגו. עבר עוד משחק ופגשתי את דפורטיבו. ניסיתי כל מיני הוראות חדשות וסיימתי בניצחון 3:0 ענק עם שלושה לשער של אוואט. שהיה נראה טוב ויפה שיחקתי נגד בנפיקה בחוץ והפסדתי 2:0. שוב לליגה- ניצחתי 1:0 את מאיורקה בחוץ ולאחר מכן 2:0 את רקראטיבו בבית. זהו עד עכשיו. יש לי משחק חסר שאם אני מנצח אותו אני מגיע למקום השלישי [3 נק' מעל רעל]. פורסה בארסה! אגב, מכרתי את אזקוארו ב1.9 מיליון פאונד [נחמד] ואת סילביניו בערך ב800 אלף. מכרתי את סילביניו ביום האחרון וקיוויתי שאספיק להחתים את מרסלו אבל לא הספקתי והאחרון יבוא אלי בינואר תמורת 5 מיליון פאונד.

X Slider

New member
ההוראות שלי עם בית"ר...

2 בלמים הגנתיים מאוד, 2 המגנים והקשר האחורי אני נותן להם הוראות בהכל חוץ מהמנטליות - כי אז שאני משנה את המנטליות בהוראות קבוצה אז זה משנה רק עליהם והם משפיעים על מנטליות של המשחק. פליימקר DM או AMC תמיד תמיד משחק עם פליימיקר, וגם עם איש מטרה. הוראות לקשרים התקפיים לא משהו מיוחד, 2 החלוצים עם מנטליות הכי התקפית אחד מהם מקבל הוראות של איש מטרה ואחד של סטריקר. כולם כולם עושים שמירות, המגנים והקשרים על הקווים עושים שמירות אישיות, כל מי שמשחק במרכז שמירות אזוריות. וזהו בערך... כל השאר מותאם לפי העמדה והשחקן. אני נותן הוראות בהכל.

SiC

New member
פעם לא עכשיו כן

עד 2007 לא הייתי נותן הוראות לשחקנים. רק קבוצתיות. החל מהשמירה הנוכחית שלי עם בית"ר התחלתי לתת הוראות ספציפיות לשחקנים ואחרי הרבה מחשבה איך זה מסתדר עם ההוראות לקבוצה והתוצאה דריסת הליגה הישראלית והצלחה אדירה באירופה, ככה שזה מאוד מאוד חשוב. כרגע אני עם אינטר ולמרות שהקבוצה משחק סביר פלוס אני עדיין מחפש את הנוסחא שתצליח איתם נפלא

למעלה