"הוראות הפעלה"(מדהים) > שמעון גרשון

mipmip3

New member
"הוראות הפעלה"(מדהים) > שמעון גרשון

למה השיר "שמים כחולים" של עאלק שמעון גרשון סבי גרשון ומלי לוי דומה בטרוף לשיר המדהים של נמרוד לב "הוראות הפעלה" ..מ"מציאות הפוכה" ??? ?????????

m a r l o

New member
צודק ,מאוד דומה

אפילו נראה שהמשולש גנבו את הלחן מהוראות הפעלה

E l i a n

New member
וואו!

זה באמת באמת באמת נורא דומה!!!!! מה קורה פה?? .. שמעתי את זה ברדיו,בלי לדעת שזה הם, ו..יו..! אני מוצאת את עצמי מזמזמת את המוסיקה של הפזמון כאילו שמעתי את זה פעם.. גרר.. אפשר לפנות עם זה לאקו"ם או משהו, לא? .. אליאן. כועסת. נדהמת.

E l i a n

New member
כנראה שהחצופים חשבו..

שבגלל שהאלבום "מציאות הפוכה" לא כל כך הצליח במכירות,אז אין אותו להרבה אנשים,ולכן אף אחד לא "יעלה על זה" שהם השתמשו באותה המנגינה.. גם אותי זה ממש מרגיז!
מי בעד לנסח מכתב לאקו"ם? .. רק יש לי בעיה..את השיר החדש גם הורדתי..
כדי לשמוע שוב ושוב.. והרי,זה פגיעה באקו"ם..אז איך אני אוכל לפנות אליהם אם בעצמי פשעתי? .. אליאן.

mipmip3

New member
יאללה מכתב ! הנוסח :

נימרוד לב / מציאות הפוכה / הוראות הפעלה השנה 2000 המשולש / שמים כחולים / 2003 לטיפולכם המסור ! פורום נמרוד לב תפוז

E l i a n

New member
לדעתי צריך..

המכתב לא צריך להיות יותר מפורט?.. להסביר להם את מהות שאלתנו,ומה אנחנו מבקשים.. אולי כדאי קודם להתייעץ עם .. קובנר (המשתמש)?- נשמע לי כי יש לו בחכמת חייו דבר או שניים.. .. זה פזיז מידי, ותמציתי מידי. אתה לא חושב? .. אליאן. נ.ב. אני בעד מכתב,באמת שאני בעד. אבל לא צריך להיחפז. אולי מישהו אחר ישים לב ויתבע אותם-

למעלה