הוקי רולר

avipe

New member
הוקי רולר

שלום שלום לפני שנים בהיותי עוד בביהס הייתי בחוג הוקי רולר והיה לנו ליגה וממש הייתי נהנה..מאז עברו מספר שנים והתחלתי לגשש באפלה וקראתי פה ושם והבנתי שהיום כבר יש ליגות של זה וממש נכנסו לזה רציני בארץ... מה שיש לי לשאול אותכם זה א. איפה אני יכול לקרוא על זה יותר?!?! ו.ב. איפה מצטרפים?!!?!?איפה יש מפגשים של חברה בגילאי 20-25 ככה שנפגשים ומשחקים ואפשר לבוא לראות או אפילו לשחק... תודה מראש

avipe

New member
בנוסף

מה אתם ממליצים לקנות אם הצורך שלי זה שילוב של הוקי רולר וגם נסיעה רגילה בכבישים ככה בשביל הספורט והכיף... תודה

yoman321

New member
הדבר האידיאלי

FSK ! יש גם רולר שמיועדים רק להוקי אבל לא מתאימים בכלל להחלקה רגילה מה שמיחד את הרולר האלה הוא נעל קשה ,מאוד גבוהה עם אחיזה עצבנית ופריים HI-LO האלמנטים האלה קיימים בנעל FSK אבל במרמה פחות גבוהה ככה שנוח להחליק איתם גם למטרות אחרות ואם אתה רוצה יש קבוצת הוקי בספורקטק בת"א כל יום שני בערב, כדאי שתתעניין איתם

avipe

New member
תודה

מה זה FSK סליחה על הבורות??זה חברה או שזה דגם בחברה מוסיימת? ובקשר לחברה שנפגשים כול יום שני אז זה משהו סגור כזה או פתוח?

avipe

New member
אההה

האם התכוונת לסלומון FSK ? איפה מוכרים את זה?באיזה חנויות יש סולומון??

yoman321

New member
עניתי לך בהודעה השניה

וזאת בדיוק נעל הS-LAB שדיברתי עליה והחנות של רוזן מינץ זה המקום למצוא אותה הכי בזול שאני מכיר (תגיד שיומאן שלך אותך! - ברצינות!)

yoman321

New member
תשובות

FSK -FREE SKATE זה סדרת דגמים של סלומון שמאופיינת בנעל קשה עם פריים מאוד חזק , בד"כ HI-LO וקשיחות גלגלים 83A , נעל עם מגני סליידים בולם זעזועים ואחיזה טובה לרגל שוב למרקרה שפספסת, הנעל שהיא של חברת סלומון ומדובר על סדרה של דגמים, האחרון מביניהם הוא הקרוסמקס S-LAB אני ממליץ לך לפנות לנתי לוקשניק מרוזן מינץ (הירקון 40) שהם היבואנים הראשיים של סלומון ואחד האנשים התמקדמים ביותר בתכום כדי שימליץ לך על הנעל הספציפית שתתאים לך על הציוד המגן הנלווה הדרוש (וזה הרבה ציוד) וכמובן על מקל הוקי ועל קבוצות\אנשים שיכניסו אותך לתכום ההוקי (יש קבוצות הדרכה ומשחק אבל אני פשוט לא מכיר אותם) אני יודע שיש מגרש מקצועי להוקי בראשל"צ וקבוצה שמשחקת בספורטק בימי שני אבל נראה לי שזאת קבוצה סגורה וצריך להגיע לרמה מאוד גבוהה כדי להצטרף אליהם כמו כן אתה מוזמן להכנס לאתר israel-rollers.net למדור\פורום משחקי רולר ולקבל עוד פרטים שמה או לתאם אימון עם שחקנים אחרים בהצלחה!

avipe

New member
תודה רבה

עכשיו רק שאלה אחרונה.... שאתה אומר הכי זולים.... על איזה מחירים אנחנו מדברים.... לא בא לי להשקיע יותר מבוא מנגיד 1000 גג בכול זאת אני רק נכנס לתחום ולא מתכוון להשקיע ברולר עצמו יותר מזה במיוחד עם יש עוד הוצאות על אביזרים.... בכול אופן תודה רבה רבה עזרת מאוד ואני אקפוץ בקרוב לחנות הנל ובקשר לכול הקבוצות האלה שנפגשות סתם להתליק כמו הtar זה שווה נסיון?כי זה נראה לי מוגזם כולכך הרבה אנשים נוסעים בגוש אחד.....עצאתי פעם אחת לאיזה פאב באלנבי וראיתי נראה לי את אחת הקובצות האלה וזה היה נראה כמו טיול שנתי לא מאורגן שמתקדמים מטר ועוצרים...קיצר...אני ינסה אחרי שאני אקנה את הרולר תודה יאללה ביי

yoman321

New member
תשובות בסדר הפוך

בעניין התאר, התאר זאת הקבוצה הכי גדולה בארץ עם גרעין של יותר מ300 מחליקים שכל שבוע נפגשים כ100-200 מחליקים מאותו רגעין למסלול של כ25 ק"מ עם עצירה בפאב באמצע ומסיבה בסוף זאת קבוצת פיטנס חברתית ,הכוונה שהמטרה של רוב המחליקים זה לעשות אירובי על רולר ובאותה הזדמנות להפגש עם חברים ולהנות לא כל אחד מתחבר לזה, אני אישית ועוד הרבה שאני מכיר מכורים לזה קשה תנסה פעם אחת, לא תאהב אל תבוא שוב.. תאהב .. אז אתה יכול להגיד שלום לימי שלילי ולערנות ברביעי בבוקר כי קשה לוותר על זה אם מה שמפריע לך זה קצב הנסיעה או כמות האנשים אז יש קבוצות יותר קטנות של מ10 מחליקים עד 30 שניתן לתאם הגעה אליהם באתר רולרס (ששלחתי קודם) אתה גם לא חייב להחליק בקבוצות אבל לפחות בהתחלה זה מומלץ לגבי המחיר, להגיד לך שזה ספורט זול.. כן! ביחס לענפי ספורט אחרים זה ספורט מאוד זול! אבל למצוא רולר FSK +ציוד הוקי ב1000 שקל זה רק משומש.. רולרס משומשים אני לא ממליץ אבל יש דגמים פחות חדשים של FSK שאפשר למצוא ב700-800 שקל , ציוד הוקי משומש עוד אפשר למצוא ואני לא חושב שיש סיבה שלא ללכת לכיוון של משומש אבל כדאי לך להתייעץ אם מישהו שיותר בקטע של הוקי לפני שאתה קונה בהצלחה

avipe

New member
תודה עוד פעם

מצטער על השיגוע שכל...:) בכול מקרה בקשר ל1000 שקל זה רק על רולק בלי הציוד...כרגע מה שחשוב לי זה להיכנס קודם כול חזרה לקטע של הרולק מאוחר יותר נחשוב על ציוד להוקי... איזה רולר טוב אתה ממליץ ב1000 שקל שאפשר גם לחרוג קצת יותר... אין fsk טוב במחיר הזה? ואם לא אז מה של חברות אחרות ממולץ? ובקשר לתאר אז אני בכיף יבוא לנסות ואתה צודק אין מה לשלול לפני שניסיתי תודה אבישי

yoman321

New member
דווקא יש!

יש דגמים של FSK ב1000 שקל למרות שאם אני הייתי קונה בידיעה שהכיוון שלי זה גם הוקי הייתי ישר הולך על הS-LAB בלי לחשוב פעמיים (ד"א אני מחליק על דימקס מסדרת FSK) אתה יכול גם ללכת לכיון שהרבה אנשים עושים וזה להחזיק 2 סוגי רולר אחד לפיטנס ואחד להוקי ואז אתה קודם קונה רולר פיטנס ב800 שקל שיתאים לתאר וכאלה וברגע שתחליט שאתה נכנס להוקי לקנות רולר שמיעוד רק להוקי אני לא מכיר אף אחד שעושה את זה עם הוקי אבל הרבה עם עושים את זה עם זוג FSK כדי להתעלל בנעל ברחובות עם קפיצות וסליידים או למשחקי רולר (כמו רולר-רגל ,קטרים, רולר-פריזבי..) ועוד זוג של נעל נמוכה עם פריים למהירות כדי להרביץ מהירות לדעתי ..לך על נעל FSK בינונית (ב800-1000 שקל) ,קרע לה ת'צורה במשך שנה ואז קנה את הנעל שיותר תתאים בדיוק לסגנון שמתאים לך אל תשכח שכדי לשחק הוקי צריך לדעת לעשות הרבה דברים על רולרס שרובם די מתעללים בנעל

avipe

New member
תודה בפעם האלף

נראה לי ששלב ראשון אני אקנה משהו בשביל בכיף אפילו שפעם שהייתי קטן לפני איזה 56 שנים ידעתי ממש טוב רולר ברמה של תעלולים וכאלה אבל עכשיו בגילי המופלג (22) בטח ייקח קצת זמן לחזור לזה ...:) איפה יש עוד חנויות טובות לקנות מחוץ לתל אביב?יותר דרומה..אני גר באזור רחובות... האם יש למה ללכת למגה ספורט יש שם דגמים טובים?

yoman321

New member
יש דגמים אבל זה כל מה שיש

אין שם אף אחד שמבין ברולרס אין שירות! והמחירים לא יהיו משהו כשאני קניתי ת'רולרס שלי קודם קפצתי למגה ורק אח"כ לרוזן מינץ (יש כמה סניפים בארץ , יש להם גם אתר אינטרנט, אבל עדיף לעשות את הטיול לת"א כדי לקבל חוות דעת הכי מקצועית שיש) ואז גיליתי שהמחיר במגה נורא יקר ושכל מה שהמוכר אמר לי היה בולשיט! ובשום אופן אל תתן ימכרו לך מידה יותר גדולה!

נתן.ל

New member
בואנה איש

אתה פשוט מומחה

yoman321

New member
../images/Emo9.gif

מה לעשות שהמוניטין של מגה הולך לפניהם
וחוץ מזה , עם כל ה"מבין" שלי בכל זאת הרולרס שלי גדולים עלי במידה אחת, ויש לי פריים שבור

למעלה