הוקי גלגיליות

Obelix

New member
הוקי גלגיליות

אנשים .. יש פה מישהו שמשחק הוגי גלגיליות ( לא רולר!!)? גם כן אני רואה פה את כל הפארשים שמשחקים לי הוקי עם רולר וציוד STREET חח אני רוצה לראות אותכם שורדים מחצית מול קבוצה של הוקי גלגיליות... אחחח היו זמנים .. בכל מקרה משהו ראה פעם פה משחק כזה? או יותר נכון למשהו יש איזה צלקת או שתיים ?? :) OBELIX

Hegze

New member
לא ממש

אבל היו לי משהו כמו 10 סימנים כחולים מפאק... ראה ערך: צלעות, רגל, הצד ההפוך של המרפק.. ועוד... .. לא נעים

MADPUCK

New member
למה שלא נשרוד מחצית???

דרך אגב, אני לא הייתי באותו יום, אבל חברים שלי, שמשחקים הוקי רולר, שיחקו עם כמה חברה שמשחקים עם גלגיליות, הבנתי מהם שהם היו די טובים, אבל השחקנים שלנו לא נפלו מהם. ואני חייב לציין שוב, שזה שני משחקים שונים, ויכולות התמרון שלך עם מקל של הוקי גלגיליות הרבה יותר טובות... אבל יש גם דברים שאתם לא יכולים לעשות...
כמו למשל לעצור שחקן הוקי רולר שועשה DEAK , ורק שתדע שאם אתה מתכוון שלא נשרוד מבחינת הכושר, אז כשאנחנו משחקים... אז אנחנו משחקים 4,5 שעות בלי חילופים! (תוריד הפסקות פה ושם....)

Obelix

New member
הכוונה שלי היא לא מבחינת כושר ..

הכוונה שלי היא מבחינת זה שאם אתם תשארו עומדים.. בזמנו שאני שיחקתי.. אז שיחקנו בארצית היה שם מישחק עצבני ועקוב דם (סדק בגולגולת נישברו 2 כדורים 6 מקלות והשוער יצא על עלונקה). מה שכן באמת עם מקלות של גלגיליות אפשר יותר לתמרן.. מבחינת מכות אני לא יודע מה אתה יודע אבל אם אתה הייתה עומד בשער כאשר מישהו דופק לך הקפצה ואז את המכה מהאוויר אני לא בטוח שהייתה פה היום ... בקיצור המישחק הרבה יותר אגרסיבי (לא מהוקי קרח זה בטוח !!) אבל הוא עצבני ברמה .. OBELIX

rollerhockey

New member
מה??

אף פעם לא ראיתי משחק הוקי גלגיליות, אבל יותר קל לתמרן עם מקל כזה ממקבל הוקי?? אתם בטוחים? יותר אגרסיבי? סדק בגולגולת?? שמעו, פעם שעברה שניסיתי לנסוע עם גלגיליות לא הצלחתי לפנות יותר מ10 מעלות אתם יכולים להעלות תמונות?

MADPUCK

New member
שמע....

היופי שבהוקי לא מסתכם רק באגרסיביות.... (למרות שזה מוסיף הרבה יופי למשחק) אני לא יכול להגיד לך כלום, על רמת האגרסיביות, כי אף פעם לא שיחקתי בקבוצה בליגה... וכשאנחנו משחקים עם החברים שלנו אפילו אם משחקים אגרסיבי אנחנו נזהרים, כי אף אחד לא רוצה לחזור פצוע ממשחק עם חברים! אבל באופן כללי, אני לא מפחד ממשחק אגרסיבי ותיקולים. וחוץ מזה תקן אותי אם אני טועה, אבל לשוער לא אמורים ליהיות מגנים מתאימים??.... כי אם כן... אז אני מפחד לחשוב מה עשו לו שהוא יצא על עלונקה.... דרך אגב... כשמשחקים ככה שהראש בולט לפני כל הגוף.... גולגולות נוטות להיסדק.....

puckman

New member
סליחה על הטיפשות שלי..

אבל מה בדיוק ההבדל בין רולר לגלגיליות??

rollerhockey

New member
ההבדל

רולר נראה ככה: ( ) ( )____ ( _______) 0 0 0 0 גלגיליות (תמונה מלמטה) 0 0 0 0 אתה יודע למה אני מתכוון. למרות שלרולר הוקי בארץ קוראים הוקי גלגיליות! לא יודע למה.

Obelix

New member
חחח אהבתי .. ../images/Emo6.gif

לשוער כן היה מגנים אך המכה שהשחקן הוריד בו היתה ללא רחמים .. ועוד אחרי הכל היה גול :) אחחחח היו ימים .. יש פה אנשים מאיזור הצפון הרחוק ? (קריות צפונה ?) OBELIX

puckman

New member
אההההה הבנתי. אם כך הוקי גלגיליות.

הוא חרא של דבר...

oodi g

New member
אני אני אני!!!!

אני מהקריות, למה? מאיפה אתה אובליקס נ.ב. גם אני חולה על ספרי אסטריקס אם זה מאיפה שהבאת את הכינוי...

למעלה