הוצא מהקשרו../images/Emo67.gif
חושבים שמכנסיים סגולים עם חולצה שיש לה כתמים של אקונומיקה זה מזעזע? חכו שתראו את הפינה הבאה! קיבלתי מלא נקודות או נדמה לי? (הדר לא שמה לב למינוס לפני המספר) שלמה? זה אתה? (עומר טיפה לא מסכים עם הפרשנות של אור) אם אני אגזים בהודעות שלי, אני אמחק את ההודעות שלי, אני אחסום אותי, ואם צריך- אני יתלונן עליי להנהלת תפוז אנשים. (חזי לא נותן שיבלבלו אותו) שבוע טוב
ואיך אני יכול לשכוח את הקטע המצחיק ביותר שהיה בשבת: מסתבר שבקרית ארבע יש אנשים רעבים. כ"כ רעבים שהם מוכנים להיכנס למטבח במועדון הנוער (שנמצא באותו בניין של המעו"ז) ולחמוד להם בורקסים.. בלילה של שישי, כשכולם כבר במצב מאוזן, הגיחו להם הדביבונים הקטנים של קרית ארבע ופלשו למטבח. יהודה הש"ש (made in beit shemesh) קלט אותם בחושים נסתרים (תבינו שאף אחד אחר לא שם לב והוא עוד היה רחוק) וחצי ישן ומופתע הוא פלט את המשפט הגאוני הבא: צאו החוצה מיד או שתמצאו את עצמכם בחוץ פשוט ענק.
חושבים שמכנסיים סגולים עם חולצה שיש לה כתמים של אקונומיקה זה מזעזע? חכו שתראו את הפינה הבאה! קיבלתי מלא נקודות או נדמה לי? (הדר לא שמה לב למינוס לפני המספר) שלמה? זה אתה? (עומר טיפה לא מסכים עם הפרשנות של אור) אם אני אגזים בהודעות שלי, אני אמחק את ההודעות שלי, אני אחסום אותי, ואם צריך- אני יתלונן עליי להנהלת תפוז אנשים. (חזי לא נותן שיבלבלו אותו) שבוע טוב