הוצא מהקשרו../images/Emo67.gif
חושבים שלנסות להיכנס ל"הוצא מהקשרו" בכוח זה מזעזע? חכו שתראו את הפינה הבאה! השאלון ההדרי של דרוד הבית"רי (אני לא יכול לחשוב על משפט שכ"כ דורש מכות) ורוד זה צבע רק לבנות? דרור: לא הכי יפה לבנים (חוזר בי..) עודד:אלה חוזר ובגדוולל
)))))))))))))))))))))))))))))))) יאלה כולם מגיבים אחרי הישוב היפה שאני כותב לכם!!! אלההה כטולםםםםם לא להתבייש!! (זה רודיאו? זה משחק כדורגל? לא! זה עודד כותב פינה על הישוב קדר!) ציפי: קבלו קטע!! ידיעות אחרונות של יום שישי, עמוד 9- צד שמאל למטה. מודעה אהוד, מה לנו אנשי בנימינה שאנו דבקים בנו ובה? כולם יודעים וכולם מכירים את בנימינה כי יש לנו תחנת רכבת באמצע הדרך ומחצבה הכי גדולה במזרח התיכון ויין טוב ושוני וכלניות ורקפות ואת הדומים הכי מתוקים והיה לנו גם נחל. ויש לנו אותך, אהוד, כבן-קיש שמצאוהו רבים ועשו אותו למלך (כדברי המשורר). ואנחנו גאים ואנחנו מחבקים ואנחנו מתפללים ואנחנו מיחלים. אז מה לנו, אנשי בנימינה, שאנו דברים בה ובנו? כי כולם לא יודעים, אולי, שיש לנו פה, בבנימינה, את האנשים הכי טובים בעולם! (אליעזר בוים) מחברותיך ומחבריך לכיתה. (אני עדיין מחכה לקטע) עודד: זה יגמר כשנגמור (הבחנה מזהירה) תפסיקי לשחק אותה גם את וגם חבר שלך הייתם מצתים להיות כמו אסף כי הוא באמתץ מחזיק לכם את העו"ז1 ואל תדברי על נורי כי ברגע שאת דמברת עליו את מדברת עליי ואני קצת יותר עצבני ממנו כידוע לי! ןשחכתי שאת יכולה לדבר על טקט???? מוזר! (עודד בעוד רגע של הברקה.. לפני שהוא מגלה שההודעה בכלל כוונה לעומר אחר) דרור:לא תאמינו! שימו לב לתמונה שבקישור... רק כמוני שגולש במעריב סטייל יכול למצוא דברים כאלה (אכן מפאדח, השאלה אבל מה יותר מפאדח? למצוא את התמונה של 3 חברים שלך באינטרנט או לגלוש בNRG סטייל ולהתגאות בזה לפני כולם...) ולסיום ספיישל עודד והשאלון: גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כןן מבחורות יותר! אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לאאא כל היום אני בדשא מפרק אותו כמו הפרה! טוב נו לא כמו! נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם?מי קורא ועוד ארי פוטר! מה דעתך על הדרדסים?וואי הייתי מכור! אבל גם היום!! תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לך כפרה לא לי! אני מסובב טבעי! מה לדעתך הצבע כחול מסמל?פלצנות?? אהב את הצבע הזה?בטחחח! זה צבע רק לבנות?בטחחחח מי שלובש אתז ה נראה כמו קקסינל! אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? בטחחח מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) עומר! מה דעתך מסמל הצבע הזה?מתנחלים רצינים בדרך! אוהב אותו?בטחחחח האמת הצבע מכוער אבל אנחנו מתנחלים! (אכן... כשיר לגולני) שבוע טוב
חושבים שלנסות להיכנס ל"הוצא מהקשרו" בכוח זה מזעזע? חכו שתראו את הפינה הבאה! השאלון ההדרי של דרוד הבית"רי (אני לא יכול לחשוב על משפט שכ"כ דורש מכות) ורוד זה צבע רק לבנות? דרור: לא הכי יפה לבנים (חוזר בי..) עודד:אלה חוזר ובגדוולל