הוצא מהקשרו

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
הוצא מהקשרו../images/Emo67.gif

חושבים שלהכין מערך פעולה מזעזע? חכו שתראו את הפינה של השבוע... מה זה מגיע לו? אתם שונים מאחרים? כאילו אם זה היה מישו אחר אז זה לא לרמה שלכם? לא אהבתי את המשפט הזה! בכלל! (עמית מסבירה למה צריך ללכת לכל אזכרה שיש ולא רק לאזכרה של מנחם בגין) כמו שלא תבואי לאזכרה של סבתא שלי (תחייה חיים ארוכים) וזה לא שזה לא לרמה שלך...פשוט אין קשר (אור מתעקשת להרוג את סבתא שלה) אור.. תקשיבי.. לסבתא שלך באמת אין לי קשר! (הוכחה לכך שכל שרשור תמים על אזכרה לראש ממשלה יכול להפוך לאזכרה לסבתא שעדיין חיה) חזי: לילה טוב מלוד בירת השפלה. דרור: לילה טוב מברקן בירת התנועה) (משה: לילה טוב מבית שמש בירת הפשיעה?) (אגב.. בירת התנועה יש אחת ויחידה והיא נורדיה) שבוע טוב

תוספות טריות ל"הוצא מהקשרו" מהשבת

רוני,בנימינה:"חזי,המשקפיים שלך מקטינות" חזי:"וואלה...עכשיו אני מבין למה אני חי בדימוי עצמי נמוך" (חזי כאילו אני בבפאנץ' לגילאי 18 ומעלה- אולי יתאים לזקני הפורום) אלמוני:"תביא את ה-2 עופים האלה" (מישהו ממבוא דותן/עלי זהב מנסה להגיד עוף ברבים)

חחחחחחחחחחח עופים זה טוב!!

זה גיא מעלי-זהב.. אם כבר מדברים על אוכל, הלכנו אחרי האירוע לחיילים באיזור תעשייה (שבכניסה לישוב) והבאנו להם מלא אוכל שנשאר... (איזה חמודים אנחנו הא??)

משה יקרי,

זה נראה לך הגיוני שב"בירתת התנועה" אין מעו"ז של התנועה??? אני לא רואה הבדל גדול בין נורדיה לברקן, חוץ מזה שבית הספר להנהגה ואירועים תנועתיים מתקיימים שם...

אממ... דרור! התלהבת אה?

מה יש לםך מברקן? אה.. אתה גר שמה! אבל מה אתה מקשר הכל לברקן? עשית שבת בוגרים שזה יפה לא מזלזלת! אתה תומך עובד ועוסק.. אבל די! כמה אפשר לשמוע ברקן ברקן ברקן ברקן... ( ולכל האשכנזים! זה לא בא מתוקפנות!)

ברקן תמיד אפשר לשמוע..

אבל בדוגרי (השפעה של ערסים [אני אוהבבבבבבב ערסים!!!!!]) אין כל הבדל בין נורדיה לברקן.. ולנו יש את יתרון המעו"ז

חח אהבתיי:p

אני רואה שבנימינה מככבים בהוצא מקשרו אני גם רוצה להגיד משהו ששווה ציטוט :D

MS6

New member
יש הבדל עצום בין ברקן לנורדיה..

ואין שום קשר לקורסים. בנורדיה גרים רבים מותיקי מחתרות ומספר ראשי הנהגות.. עצם העובדה שאין מעו"ז בנורדיה ואנחנו עדיין עורכים שם את הקורסים מראה כמה הישוב קשור לבית"ר. ברקן גם קשור לתנועה (משק חירות) אבל לא יותר משאר משקי החירות.. למשל אני לא רואה הבדל בין שקד לברקן.

משהו קטן לגבי הויכוח הנ"ל

בנורדיה היה במשך שנים מעו"ז, פעיל ורציני... רק שרוב ותיקי היישוב , פשוט ותיקים (בגיל, למי שלא הבין) ובנורדיה החדשה לא גרים מספיק אנשים שמזדהים עם האידיאולוגיה הבית"רית ולכן אין וכנראה לא יהיה מעו"ז פעיל כמו פעם. הקורסים נערכים בנורדיה רק בשנה או שנתיים האחרונות. במשך שנים רבות הם נערכו בכפרי הנוער שהיו פעם של בית"ר, ממרום שנותיי השתתפתי בקורסים בכפר הנוער דוד רזיאל בהרצליה, בכפר הנוער יוהנה ז'בוטינסקי בבאר יעקב (שניהם היו שייכים לבית"ר ולפי השם אתם יכולים להבין לבד את השיוך) , ושנה אחת בפנימיית כרמית בעין כרם שבבירת ישראל... נורדיה לעומת זאת, הייתה בדר"כ מקום לשבתות גרעין, הכנות לקורסים, שבתות תלת וקורס א'. אבל יש לה בכל זאת, כמו שמשה אמר, איזה קסם בית"רי של פעם. יישוב שנוסד על ברכי האידיאולוגיה הז'בוטינסקאית הידועה ויעידו בית"רי עבר בני 40+ שעשו שבתות בית"ריות ביישוב.

למעלה