הוצא מהקשרו

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
הוצא מהקשרו../images/Emo67.gif

חושבים שהאוכל בנורדיה מזעזע? חכו שתראו את הפינה של השבוע.. אגב, הסיבה שאני מפרסם את הפינה בשעה כ"כ מאוחרת היא בגלל השבת בנורדיה מין הסתם שהייתה ממש טובה. קודם כל! משפט מהשבת שפשוט חובה שיכנס לפה: אני שמתי לב אצלך (אורן אומר לנדב משקד) שאתה אנין טעם, אני הסתכלתי עליך בטיולים כשאתה אוכל חזי: אורן, למה אתה מסתכל על נדב בטיולים? (כל מילה מיותרת) למי שלא יודע : ספר זה הדבר הזה עם העמודים שמחזיקים ביד.. פעם לפני האינטרנט היינו קוראים בו.. כן נו.. הדבר הזה עם עלילה שלא רצה על המסך.... (זקני גרעין תול"ע ממשיכים בסיפורים הזויים על העבר הרחוק) בית"ר לא יודעים כדורגל (דור מתרץ הפסד מצטבר של 11-0 בין מדריכי בית"ר לאנשי נורדיה) בית"ר כן יודעים כדורגל ויותר טוב מסבתא שלך! (עמית בתשובה מאוד מבולבלת) מ=ז=ל ט=ו=ב=! הרבהההה הרבההה הרבההההה אושר...=] יושר...= (זה אמור להיות סרגל!) כושר 0-0 (וזה משקולת חח...) ועושר $$$ והכי הכי הכי הכי הכיייי חשובב! י=ו=מ=ל=ד=ת ש=מ=ח=! (עמית שוברת את שיא גינס להופעה של "=" בהודעה אחת) כל מה שאת רוצה בחיים שיהיה לך ב"ה (זה קמפיין של ש"ס? זה שורה משיר דיכאון? לא! זה עודד מברך את שחף) מי שלא יודע- דרור הוא ממארגני השבת בברקן, מה שמבטיח עבודה יסודית וטובה בשבת לא פחות. כדאי לבוא. (הודעה: אבדה לשון אדומה באורך בינוני, נראית בפעם האחרונה בתחת של דרור, המוצא הישר מתבקש ליצור קשר עם חזי ברסי) שבוע טוב

אם אני לא הייתי...

לא היה התחלה וסוף לפינה של משה. והליקוק הזה שמשה רומז עליו זה פרסומת סמויה... משה, יש לי רק משהו אחד להגיד לך (מקווה שמותר בדיחות פרטיות בפורום) א-ה-ב-ה פתאום היא מתפרצת...

MS6

New member
בדיחה ענקית

תוך 20 דקות יצרנו בדיחה אדירה...

אני נהנהתי שחבל על הזמן

הרבה זמן לא הייתה לי שבת כזאת כפית צריך לעשות כאלו עוד הרבה שמחתי לראות את כולם הזכיר לי גם את הקורסים במשפט אחד היה----> פאנן כמו הקשת בענן

קשה לארגן הרבה כאלו ספיר...

בעיקר כשאין תמיכה מרכזים.. אני מבטיח שגם השבת בברקן תהיה מוצלחת ו"פאנן כמו קשת בענן" אם רק תגיעו ותראו.. ואפילו מוצלחת לא פחות מהשבת תלת...

תאמין לי יהיה תמיכה

אנחלנו לא נוכל להגיע דרור אבל היה כיף מקווה שגם אצלכם יהיה כיף

בהתחלה זה היה מצחיק..

אבל זה עבר מאוד מהר רדו מהבדיחה הזאתי כבר.. הי כיף למרות הכל=]

למעלה