הוצא מהקשרו

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
הוצא מהקשרו../images/Emo67.gif

חשבתם שהשיער שלי מזעזע? חכו שתראו את הפינה הזאת... מהי מטרת הפינה? לתפוס את חברי הפורום בהתבטאויות מצחיקות עליהם/איתם. כול השבוע אני שרה אותו! מילים:לא יודוע.. לחן: לא ידוע בית"ר לא נגמר לא היום ולא מחר! טו טו טו טו טו טו טו טו טו בית"ר! (עמית ברגע של היסחפות) בתקופתי אף ש"ש לא כתב בפורום באינטרנט (כמובן, אז לא היה אינטרנט ובטח שלא פורומים , אבל זה פרט שולי...). (אורן מספר לנו איך זה היה לעשות שנת שירות בתקופת האבן) הוא (טרומפלדור) דיבר על מעו"ז רחובות והוא אמר שהמצב כל כך רגע (משחק מילים לפניך!!!) עד שידו קצרה מלהושיע... (חזי מכה פעם ראשונה) הבעיה שלנו בתנועה לדעתי אורן, שיש לנו יותר מדי תול"עים בתנועה. (חזי מכה פעם שניה) אולי תעלה פינה שתהיה משהו בנוסח "הליגה האידיאולוגית לבני 18 ומעלה"? האמת שזה לא נשמע טוב, הא? מעלה לי קונוטציות של אייזיק רמבה בביריות {מי זה אייזיק רמבה? איפה זה ביריות? מה לעזאזל אתה רוצה?!) אחת השבתות החזקות שהייתי בהן... (אור.. בכמה שבתות כבר היית?) שבוע טוב

יש לי רעיון לפינה חדשה...

"פגוש את הבית"רי" כמו פגוש את העיתנות..חח זאת פינה שבועית/ דו חודשים (חחח זה מאורן..) שבה מעלים בית"רי לפורום (בוגרים, מדריכים, רכזים, ש"ש, בוגרי התנועה וכו'.. ושואלים אותם שאלות. אפשר ב- 2 אפשרויות: 1) פותחים את הפינה וכל אחד שואל שאלה מתי שבא לו ואיזה שאלה שירצה (שרשור שאולת תשובות) 2) מראיין אחד, אבל עם השאלות של כולם.. בסוף כל פינה הוא מפרסם מי יהיה המרואין הבא, ובמהלך השבוע שולחים לו חברי הפורום שאלות למסר, והשרשור עצמו (בשעה שיקבע עם המרואיין) יהיה כמו תוכנית טלויזיה עם שאלות ותשובות מתוכננות מראש..

אסתר, יש לי רעיון בשבילך...

מה דעתך על "הוצא מהקשרו" בנושא ראיונות בעיתון של חניכים בתנועת הנוער בית"ר?

ASTAR3

New member
חזי.... יא לא מוצלח!

תקשיב לי ותקשיב לי טוב....אם ניסית להצחיק<---לא הצלחת.. ומה עשיתי לך שבא לך לרדת עליי?! רוצה שאני אתחיל לרדת עליך??.. שבוע מדהים אנשים!!

ASTAR3

New member
וואי חזי בזמן האחרון אתה מצחיק את

כולנו פה בפורום...תעשה לי טובה ולכולם פה לך למעו"ז רחובות ותתעסק בעניינים שלך!

תיכף אני נעלב!

קודם כל, אייזיק רמבה היה עורכו של עיתון "החרות" ובית"רי מושבע. יש על שמו רחוב כמעט בכל עיר בישראל. כנס ללינק ותחכים קצת. ובקשר לביריות...טוב, אחי נראה לי שיש לך חסך מסוים, והייתי מצרף תמונה כדי להבהיר את העניין אבל זו עבירה על חוקי הפורום ועל עוד כמה חוקים שאני יכול לחשוב עליהם...

MS6

New member
ליאור../images/Emo13.gif

הכל בצחוק ליאור.. השם היה מוכר לי אבל תודה שזה היה מצחיק

למעלה