הוצאת HSMP

TrigATUSA

New member
הוצאת HSMP

יש לי ידידה שמעוניינת לפתוח בתהליך הוצאת HSMP וכרגע היא מתלבטת לגבי האופן של ההגשה ממה שקראתי בפורום אני מבין שאפשר לעשות את זה לבד, או בסיוע של עורך דין/סוכן הייתי שמח לשמוח ממי שעשה את התהליך או מכיר כאלה שעברו אותו האם הם חושבים שיש ייתרון משמעותי בלקיחת עורך דין ומהו? מהו סדר הגודל של התשלום הנוסף לעורך דין עבור התהליך? מה אתם יכולים לספר לי על לוחות הזמנים של הוצאת הוויזה הזו? תוך כמה זמן מקבלים אותה? חן חן מראש

TrigATUSA

New member
ושתי שאלות נוספות

האם למישהו יש המלצה לעורך דין/יועץ בבריטניה? אחד מהקריטריונים הוא רמת שכר בעבר האם ניתן להשתמש בשכר שהתקבל בעבודה בבריטנה עצמה? (עבור מי שעובד על וויזת עבודה זמנית?)

dudy1979

New member
זה לא רק ניתן, זה אפילו מחוייב המציאות

כאשר מגישים בקשת HSMP יש להראות הכנסה ב - 12 חודשים מתוך 15 חודשים שקדמו להגשת הבקשה. כלומר, אם בתקופה זו שהית ועבדת בבריטניה (באופן חוקי, כמובן), עליך להראות תלושי שכר שהתקבלו בעבודה שם. תוכל גם לקבל 5 נקודות נוספות על UK experience. שים לב שניתן להגיש בקשת HSMP גם אם אתה נמצא כרגע בבריטניה תחת קטיגורית הגירה אחרת (למשל רישיון עבודה בבעלות מעסיק), במקרה זה אם בקשתך תאושר, תצטרך להגיש בקשת FLR, Further Leave to Remain. (אין צורך לחזור למדינת המוצא במקרה זה על מנת לקבל clearance). לגבי המלצות, סורי, אני מכיר רק עורכי דין / יועצים בישראל. בהצלחה.

dudy1979

New member
בכל מקרה תמיד תסמוך רק על עצמך

נתחיל במחיר של עורך דין/סוכן שמגיע לפחות ל - 7500-8000 ש"ח (לא כולל אגרות ל - home office, תרגומים ומשלוח הטפסים לשפילד). מה היתרון בעורך דין / סוכן? שיש עם מי להתייעץ, שיש מי שמנחה אותך מה לעשות. רצוי מאוד, עם זאת, להיות מעורב בכל התהליך ולהשגיח שאכן בקשתך מטופלת כראוי. אפשר ליפול בקלות על פרטים קטנים (חפש הודעות קודמות שלי בשרשורים על HSMP, אני רק אגיד בקצרה שחייבת להיות התאמה בין המסמכים השונים שאתה מגיש). בכל מקרה, תקראו טוב את ההנחיות של ה - home office בנושא. בסופו של דבר, יש שם היגיון וזה לא כזה מסובך. אל תתביישו להתווכח עם העורך דין / סוכן, אם נראה לכם שמה שהוא עושה לא נכון. בקיצור, בכל מקרה צריך להיות עם יד על הדופק. לוחות זמנים שלי: מרגע שליחת הבקשה, עד לקבלת תשובה חיובית: 3 שבועות (שמעתי, עם זאת, על אנשים שלקח להם חודשיים). אחרי שמקבלים את התשובה (בתור approval letter מה - home office), הולכים לשגרירות (עם עוד כמה מסמכים) ומגישים entry clearance (צריך למלא קודם טפסים באינטרנט). את הויזה עצמה עוד לא הוצאתי (אני אגש לשגרירות בימים הקרובים), אבל אם הכל בסדר, ניתן לקבל את הויזה באותו יום שבו מגישים את הבקשה לשגרירות. שיהיה בהצלחה.

למעלה