הוצאת דיבה

elilevip1

New member
הוצאת דיבה

שלום, אשמח לסיוע ... היום סיפר לי אדם שעובד איתי כי הוא פגש בקפה במדרחוב בצפת מכר משותף והנ"ל החל לקלקל את שמי כינה אותי רמאי והזהיר אותו ממני ואף הציע לו להתרחק ממני ! כמובן שזה גם הגיע לממונים עליי בעבודה וגרם לי לבושות רבות בנוסף אני עובד מול גופים ממשלתיים (משרד הבריאות משרד הבטחון )עובד מול ה"ג'וינט" ישראל על פרוייקטים בתקציבים גדולים בקשרים מול רשויות מוניצפליות ונותן ייעוץ עסקי לעסקים קטנים עד בינוניים ומלווה בעלי נכויות בשיקום תעסוקתי ועסקי ולכן אמינותי באה במקום ראשון במעלה .. אבוי לי אם היו במעמד השיחה כם עו"ס או לקוחות שלי(מצב אפשרי בהחלט זה מקום מפגש) וכו'... הנזק היה בלתי הפיך מה שמפחיד אותי עוד זה כי סביר להניח שהוא ממשיך ומסתובב ואומר עליי דברים נוראיים לאנשים נוספים שאינם מספרים לי ! הסיבה שהוא מפיץ עליי שקרים אלה היא ויכוח סרק שיש ביננו אני שוכר דירה ממנו ונתתי לו ייעוץ עסקי ולא הסתדרנו בקיזוז ויש הפרש של 400 ש"ח לטובתי .והוא טוען שלא בקיצור שטויות במיץ עגבניות ! אני עכשיו במצב לא נעים מול המעסיק שלי ייתכן מאד וזה ייפגע אולי לא במקום עבודתי אך בהחלט באמינות ובקידום.אם יגיעו שמועות כזב כאלו לאזניים הלא נכונות זה יסב נזק אמיתי לקרירה שלי מה עושים במצב כזה האם יש עילה לתביעה ?אשמח לייעוץ ואפילו לייצוג [email protected]

למעלה