הוצאתי את מזל מהכלוב

Sweet Fantasy

New member
מדמיינת?

היא דיברה על החברה של הבת שלה (8.5) שזה אומר שהיא גם בסביבות אותו הגיל) איך הגעלת ל5-6?

האמת מיכל שבמקרה הוא צודק חחח

אומנם הבת שלי בת 8.5, אבל החברה שלה בת 6 (הבת של השכנים) וואלה, הצליח לו בטלפטיה חחחחחחחחח

Sweet Fantasy

New member
בכל אופן

תסתכלי גם מה שרשמתי בהודעה לפני ש6 זה דיי נורמלי בהשגחה ילד בן 6 (בימינו) זה כבר ילד שמבין, הוא לא יתלהב ויצעק וינופף בידיים בהתלהבות, (לא כמו 3-4-5 ) ואני לא מאמינה שהחברה של הבת עשתה זאת (או שכן?) בכל מקרה אפילו, אני ממליצה כן לעשות פגישות הכרות אני יכולה להעיד על גיזמו הוא נולד בפינה חי (מצויינת) במושב ששם האחראית הייתה מביאה את ילדי המושב ללטף והכל ותראי איזה מותק הוא היום (אם תבואי למפגש תראי) הוא פשוט בונבון לא נושך - אף אחד! ממש אף אחד למשל זולי (ענת) שלנו פה היא מטפלת בעזרת החמוסות שלה ואני מאמינה שהיא יכולה להעיד שחשיפה מרובה לאנשים שונים היא הכי טובה בשביל שהחמוס יהיה הכי שקט ומתוק אחרת, הוא לא יתאים לטיפול באנשים

זולי מטפלת בעזרת חמוסים??

אני אשמח לשמוע עוד על הנושא הזה
וכן, היא לא עשתה בכוונה, סתם התרגשות של ילדה בת 6. וכן, אחרי ההסברים שלך, הסברתי גם לבנות, ובאמת אנחנו עושות את זה בהדרגה עכשיו, כדי שלמזל לא יהיו התקפי חרדה חחחחחחחחחחחחחח דרך אגב, למזל יש גם קולר עם פעמון ורוד, כיאה לבנות חחחחחחחחחחחחח

תמונות!!!!!!!!!

אני רוצה תמונות של מזל עם פעמון ורוווווווווווווד!!! למוסי יש ריתמה סגולה, אני מתה עליווווו ועוד אתמול, בפעם הראשונה, הוא נרדם לי על הרגליים (פעם ראשונה שזה לא קורה אצל וטרינר אלא בבית!!) קסם של חמוס....

Sweet Fantasy

New member
לא מומלץ

הקולר אינו הכרחי וסתם מיותר ומציק לחמוס אין צורך בו ממליצה להוריד רצמה ודומייה שמים רק בטיולים (לזכור אחרי החיסונים רק)

ברור שהרתמה היא רק לטיולים

כשהיא תוציא אותו/ה לטיול, שתצלם. אצלי הבית של ההורים לא מאובטח אז מוסי תחת השגחתי עם רתמה, מה גם שקומט עדיין שומר ממנו מרחק, אבל... למה להסתכן? אבל רוב הזמן אצל ההורים הוא במרפסת סגורה, עם צעצועים ובלי הרתמה.

Sweet Fantasy

New member
היא דברה על קולר

עם פעמון אני מניחה שזה זה של החתולים ולא הרתמה.. אז זה לא הרתמה המדוברת

יש לי את הריתמה עם הרצועה

שניסיתי לשים עליה הבוקר, ולא ממש הצלחתי או ידעתי איך, גם חיפשתי תמונות בקישורים ולא מצאתי. וחוץ מזה, את הקולר הזה, רק כשהיא משוחררת בבית כדי לשמוע אותה.

Sweet Fantasy

New member
יש בשאלות נפוצות

הסבר על הרתמות והנה תמונות של החמוסים שלי איתן ראשונה מדגמנת ג'וזי עם רתמת H

מה פתאםםםםםםם

מזל בלי הקולר עכשיו, זה רק כשאני משחררת אותה בבית, כדי לשמוע לאן הולכת. היא חופשיה מכל אביזר בכלוב אני אצלם את מזל עם הקולר הורודדדדד חחחחחחחחחח ואעלה, כרגע היא ישנה (הלואי ויכולתי לישון את הזמן שהיא ישנה חחחחחחח)

למעלה