הוצאות חריגות

talila3611

New member
הוצאות חריגות

מה דעתכם ? גרושה שנה + 2. בהסכם רשום השתתפות חצי חצי בהוצאות חריגות. אז נכון שיש הוצאות חריגות כמו רופא שיניים, אורטודנטיה וכו'... אבל עכשיו לבת יש טיול שעולה 500 ש"ח מחוג שהיא נמצאת בו. הוא לא מוכן להשתתף (כבר אמר לה "שאמא תשלם"). אז נכון שזה לא חובה, וזה מותרות אבל לטיול הקודם בחנוכה היא לא נסעה כי זה עלה 800 ש"ח והוא גם לא היה מוכן להשתתף. ולא הייתי יכולה לעמוד בזה לבד. בגלל שהיחסים ביננו גרועים הוא חושב שהוא מעניש אותי. או שהוא חושב שזה כלול בתוך המזונות 2800 ש"ח.. מה לעשות ? הבת שלי במסע שיכנועים אליו. תחשבו שהיתה נסיעה לפולין מביה"ס. ברור שזו הוצאה חריגה ולא הייתי יכולה לשלם אותה לבד. לדעתי זה על אותו משקל... יותר מזה החברה הגרושה שלו כבר ניהלה שיחה עם הבת שלי. ברור שהיא "היועצת" שלו. מה דעתכם איך להתנהג. אני חשבתי לחכות לרגע האחרון ממש לראות אם יתרצה, ואם לא אז לשלוח אותה בכל זאת, כי היא לא אשמה שלאבא שלה נדפק השכל. ומה שיקרה זה שהילדה תפתח אליו כעס כמו שכבר קורה..

destiny36

New member
כתבת מותרות אז למה דפוק?

2800 זה גם לא המינימום חושבת שאם תתאמצי תוכלי להרשות לעצמך לאפשר לה את הטיול. הלוואי שחמש מאוד שח היו הבעיה שלי עכשו כשהבן שלי צריך להתחיל טיפולי שיניים באלפים ואין עם מי לדבר. אבל זה לענין אחר אפשר לתבוע ואת לא.

למעלה