הוצאה מהבית

LeletSer

New member
הוצאה מהבית

הי - בני חודשיים וחצי לא מתוקנן. הבנתי בפגיה שעדיף להשאר בבית לתקופה וגם הרופא הנחה בהחלט להמנע ממקומות הומי אדם כי רגישים לזיהומים מפאת הפגות.
כמו כן, יודעת שבארה"ב לדוגמא מקובל להשאיר כל תינוק כ 3 חודשים ראשונים בבית. מצד שני, כולי ציפיה להתחיל כבר לצאת קצת ולכייף יותר.
מה אתם אומרים? מתי הוצאתם את הפג שלכם? לאן? גם בחורף?

תודה רבה מראש!!!

הפג הבכור שלי

יצא מגיל שבוע לבתי קפה, לפגישות עם חברות וילדיהם וכו'
הוא נולד 1730 בשבוע 34+4
רק הקפדתי לא ללכת לבית בו יש ילדים חולים (זה היה חורף קרררררררר מאוד שבנת 2007-2008)
הפג הנוכחי- מגיל שבוע יוצא כמעט כל יום לאיסופי גנים של האחים שלו- סוג של משרצת וירוסים. אבל היי- גם אחים שלו מלאי וירוסים. אין מה לעשות- אלו החיים
(ומשפחה שלי בארה"ב מוסרת שאין שום הנחיה כזו בארה"ב)

אנחנו הקפדנו בזמנו עד בידוד...

פשוט כי ליה היתה ממש חולנית...
בת ראשונה, יכולנו להרשות לעצמנו.
כן יצאתי איתה למרפסת, גינה, אבל לא לבתים סגורים או מקומות הומי אדם.

הרבה בריאות!

שי16061

New member
כמעט 7 חודשים

ולא יצאנו הרבה בכלל ( תאומות). בהתחלה ממש ממש הקפדנו עד שהגענו ל3 קילו.
אני גם חושבת שהייתי חרדתית( אולי עדיין חחח) מסתובבים לי עדיין הדסול בבית.
תשמרי על היגיינה ושלא ירימו ועדיף מקומות פתוחים

yulilior

New member
עדיף לצאת לאויר צח

אני יצאתי עם הפג שלי ביום הרביעי אחרי שחזרנו מבית חולים.
אני חושבת שבפגיה התכוונו לא ללכת למקומות הומי אדם ומקומות סגורים אבל אני יודעת שכן ממליצים לצאת החוצה לאויר צח .

אפשר בהחלט לצאת, אבל

הקפידי להיות במקומות מאווררים ולא במקומות שהם ״משרצת וירוסים״. אפשר בהחלט לצאת לטייל בעגלה בחוץ ואפשר גם לבתי קפה, אבל מאווררים.

MAMALY

New member
הוצאתי לאויר הצח מיד

נולד בדצמבר יצא מהפגייה בינואר וכל היום יצאנו לטיל באויר הצח כל עוד לא היתה סופה או גשום.
נמנעתי בהחלט! ממקומות הומי אדם לא דרכנו בקניונים , במקומות סגורים, פיקחתיעל כל מי שבא הביתה כל נזלת תמימה נשארה מחוץ לדלת
יש מספיק מקומות לצאת אליהם גם בלי להיות במקומות הומי אדם באויר הפתוח 0 בתי קפה שיושבים בחוץ ולא צפוף בשעות מסויימות באו בברכה גם.

הלך לגן פרטי קטן של 10 ילדים בגיל שנה .

אני הקפדתי לא יכולתי לשאת את הפחדים של מחלות בקושי ראו אותו בכלל כשבא הביתה...

אגב עד היום בחורף אני לא לוקחת את הילדים לקניונים.

למעלה