הוצאה להורג

הוצאה להורג

את בעד או נגד? באופן כללי, האם אתם בעד העלאת עונשים? לדוגמא, על אונס מקבלים מאסר עולם, על תפיסה בנהיגה בשיכרות שלילת רישיון לתמיד, ועוד. מה דעתכם?

antreprize

New member
אני בעד.

אני לא בעד החמרת העונשים, אני בעד חיזוק המשטרה, כשיש שוטרים בכל מקום אז הרבה יותר קשה לבצע פשע בלי להתפס. לדעתי, המטרה היחידה של עונשים היא הרחקת הפושע מהחברה כדי שהאיום עליה יקטן ולא כדי לנקום בפושע.

אני לא מסכימה

אנשים שידעו שהרישיון שלהם ישלל לתמיד אם הם יתפסו שיכורים יזהרו הרבה יותר ואחוז השיכורים בכבישים ירד בצורה דרמטית. ואחרי שבועיים-שלושה ימצאו בקושי נהגים שיכורים. כמובן שגם צריך לחזק את המשטרה, אבל לדעתי לתת עונשים חמורים זה יותר פשוט.

antreprize

New member
לא נכון.

אנשים לא ישתו וינהגו רק אם הם יאמינו שיתפסו אותם. גם אם העונש של נהיגה בעת שיכרות יהיה עונש מוות, אף אחד לא יציית לחוק אם לא יהיה מי שיאכוף אותו. עונשים חמורים זה יותר פשוט, אבל זה לא עובד אם אין אכיפה.

אבל יש אכיפה!!

נכון שהיה עדיף אם היו יותר שוטרים, אבל כיום השוטרים תופסים נהגים, הרישיון שלהם נישלל לכמה זמן, ואז הם חוזרים לנוג ולשתות. אם לאנשים כאלו לא היה רישיון בכלל, הם לא היו חוזרים לנהוג (אני לא מדברת כרגע על נהיגה בלי רישיון).

antreprize

New member
אין אכיפה.

למה את חושבת שאם ישללו למישהו את הרישיון אז הוא יספיק לנהוג? צריך עוד אכיפה, כמובן שאם מערכת המשפט לא תעניש את מי שהמשטרה תתפוס אז האכיפה לא תעזור. עונשים חמורים יותר לא יעזרו אם אף אחד לא יענש, בשביל להעניש צריך לתפוס את הפושעים והדרך היחידה לתפוס אותם היא בעזרת אכיפה.

Dragonaut

New member
אין אכיפה,

משטרת ישראל מעדיפה לרדוף אחרי ילדים בני 17 שמעשנים סמים מלהציל חיים. התשדירים ברדיו על מ' ו-נ' שנתפסו נוהגים בשכרות/שלילה/בלי מלווה וכו', זה בולשיט. יש להם את אותו המשקל שהיה לתשדיר שסיפר לנו על הסיכויים לכך שבכל רגע נתון ישב ברכב שלידנו שוטר סמוי.

אם ילדים בני 17

יפסיקו לעשן זה בהחלט יציל את החיים שלהם... ויכול ליהות שאתם צודקים... אם כי, למען האמת, מי רוצה להיות שוטר? אני חושבת שאפשר להבין אותם; משכורות חרא, תנאים חרא...

Dragonaut

New member
אה.

בנאדם יכול לעשן 40 שנה ולהידרס. מה גם שחיים בריאים זה אוברייטד רצח. 'הצלת' בני נוער מסמים לא שייכת למשטרה, וזו לא צריכה להיות המטרה העיקרית שלה. אם אפשר להציל חיים עכשיו, זה לא עדיף על הצלת חיים עתידיים? בנאדם נדקר 18 פעם ומת, ובאותה נשימה תירשם הצלחה במשטרה באותו יום, בגלל שהם הצליחו לגרום לאיזה ילדון לתת להם שמות של עוד שלושה סטלנים צעירים? סדר עדיפויות לקוי-משהו.

Dragonaut

New member
+

הצורך הוא לשפר את התנאים בעבודה המשטרתית, לא למצוא פריארים שיסכימו לסבול אותם. ברגע בו יעשו את העבודה שלהם, תגיע להם משכורת כפולה ומכופלת מהממוצע הנוכחי.

אך ורק במקרה של ודאות מוחלטת

קרו כבר מקרים בעבר שהוציאו להורג אנשים תמימים... בנוגע לאונס, אני בהחלט חושב שמגיע למי שעושה את זה מאסר עולם, בצינוק, ושיתנו לו אוכל של כלבים.

תראי

אם רצחתי מישהו ברור שאני אגיד שלא עשיתי את זה, אבל אם כל הראיות מראות שכן... ואני מסכימה מאד בקשר לאונס. את גם בעד סירוס? ואהבתי מאד את החתימה שלך!!! את מדברת גרמנית?

אני זכר...

ויש המצאה גאונית כזאת - מכונת אמת, אני בעד שימוש מוגבר בה. יש גם חומר נחמד בשם סודיום פנטוטל, אבל הוא לא תמיד עובד. כן אני בעד סירוס. ואני מנסה ללמוד גרמנית לסירוגין, מתייאש ומתחיל שוב אחרי כמה זמן.

../images/Emo122.gif אני ממש מתנצלת

זה קורה לי כל הזמן... והפוליגרף לא אמין כל כך, וכנ"ל על הסודיום פנטוטל (זה בכלל לא חוקי, אם אני לא טועה).

Dragonaut

New member
ספרי לשב"כ

מה חוקי ומה לא. ובעצם, לכל גוף חוקר בעולם. הפוליגרף לא אמין בכלל, לדעתי, בנאדם שיודע לשלוט בעצמו פיזית ומנטאלית ירמה אותו בלי בעיה.

כי אני מעדיף

שיטפלו בבעיה עצמה ולא בהשלכותיה. כולם יודעים שאם רוצחים=הולכים לכלא/הוצאה להורג וזה לא עוצר אף אחד מלרצוח... זה ממש לא פותר כלום

למעלה