הופ ממש מתחסדת.

etelz

New member
הופ ממש מתחסדת.

זה ממש לא אמין שבחורה בגילה לא מעוניינת במין לפני החתונה, וזה עוד יותר לא אמין שהיא מספרת את זה לכל העולם ואחותו אפילו בלי להודיע לחבר שלה! ולמה היא לא יכולה לישון אצלו ולא לשכב איתו? מה כבר אי אפשר לישון כפיות? ולמה אם ליאם כל כך אוהב אותה הוא לא העיף את סטפי מהבית ביום ההוא שהיא עזרה לו עם המאמר? במקום להגיד לה ללכת ולסגור אחריה את הדלת הוא הלך לישון כמו מטומטם....

Shiri from the block

Active member
לדעתי היא לא מתחסדת אומנם אני לא מכירה בנות כאלה אישית, אבל אני בטוחה שעוד קיימות בנות בעולם שמעדיפות לחכות לשכב אחרי החתונה.. לא מבינה מה הבעיה עם ההחלטה הזאת שלה..
נכון שטכנית אם זה היה במציאות הם היו יכולים לעשות גם דברים אחרים ולישון סתם ככה אחד אצל השני, אבל זה לא ככה בסדרה וזהו. לא מבינה מה הבעיה עם זה שהיא בוחרת לחכות..
אם כבר זה יותר בעיה בליאם שהוא לא מבין יותר מאשר בהופ.

חכם ניר

New member
בתור גבר זה נורמלי לגמרי שהופ לא רוצה לשכב

עם ליאם או כל גבר אחר לפני החתונה ומעדיפה ללכת עד הסוף בליל הכלולות. אני חושב שיש תחליפים אחרים לסקס שזוגות יכולים לעשות בנוסף לשינה משותפת מפעם לפעם. בסופו של יום מי שצריך לגלות התחשבות זה הגבר שרוצה את האישה ושאלת השאלות היא כמה היא חשובה לו או כמה סקס תופס אצלו מקום. אני למשל מודה שאני בן אדם שמאוד אוהב מין אבל אם הייתה לי חברה שהייתה מבקשת לחכות מכל סיבה שהיא (והיא עדיין אוהבת אותי והיינו מוצאים לזה תחליפים) ממש לא הייתי נפגע ורץ לזרועותיה של אישה אחרת שהחטא של הופ זה שאמא שלה נולדה למשפחת לוגן וסטפי שונאת אותה בגלל זה. זה טבעי לגמרי מה שהיא עושה וזה קורה גם אצל בנות שרוצות להרגיש מספיק בטוח עם עצמן ולוודא שזה יקרה בליל הכלולות ולא לפני זה, זה לא שהיא שומרת נגיעה ממנו בצורה מוחלטת כאילו היא ממאה שערים והוא חילוני שעובר לידה, זה לא הסדרה "מרחק נגיעה" פה.

etelz

New member
אבל היא גם עפה לפריז

ועזבה אותו ישר אחרי האירוסין... בישלה את הדייסה של עצמה... ואם ליאם הסכים לנשק את סטפי שם על חוף הים, כנראה שמההתחלה הוא לא אהב את הופ, סתם רצה חברה... יותר טוב שהם לא ביחד, הוא בגד בה פעמים, גם אם הוא לא שכב עם סטפי לפני הפרידה מהופ.

למעלה