הופ התגייסנו

הופ התגייסנו

חזרנו מהבקום (כבר מזמן)אין לי אומץ לעלות הביתה-בטח יהיה ריק שם... אז בנתיים אני בעבודה

oshiko

New member
ברוכה הבאה למועדון ...

ה
המצפים ל
אני חייב לבצע את חלקי האושיקאי (כבר ירדו על זה במפגש ...) ולשאול אותך לאן התגייס הבחור (נוותר על תחקיר מעמיק של גדוד, פלוגה, צוות, מספר אישי ...). אני יודע שבני"ש, אבל במסגרת זו, לאן?

מצטרפת למועדון...

הבן התגייס לשריון,אומרים שבשבת הראשונה משתחררים הביתה (הלואי) ולתחקירים ה"מעמיקים" יותר -אנחנו באמת סקרנים לדעת אם לצהל יש אוניות נעליים-כלומר מספר חמישים וחצי...

oshiko

New member
אומרים ששיריון זה ראשי תיבות ...

שבת ראשונה יוצאים והשאר נשארים ... האמת היא שקצת הגזימו, אבל החלק הראשון למזלכם כנראה נכון. 50 וחצי ...!
לגוליבר בכל השלבים!

oshiko

New member
../images/Emo50.gifלמתגייסי בני"ש ופלחי"ץ היום

בני"ש: הסדר, בני ישיבות. מתגייסים לחי"ר השונים, שיריון, תותחנים פלחי"ץ: פלוגת חילוץ והצלה של פיקוד העורף. כומתה כתומה-גזר בהצלחה לכולם!

KOOPER10

New member
האומץ יבוא בחלוף הזמן

[הזמן הרי עושה זאת] ההתרגשות הגדולה זה לראות אותם בבית ועם מדים. אני כאילו התבגרתי בבת אחת.ואולי בכלל תתראו בשבת הקרובה. נחזיק אצבעות.

mikca

New member
ברוכה הבאה, מבינים ומרגישים אותך

זה לא היה קל יותר אבל לומדים לחיות עם זה. המון בהצלחה לבן ולכם

שויו

New member
בהצלחה רבה. ואושיקו- כל הכבוד על

מהירות הפקת הלקחים: כבר הוספת את התרגום בגוף הסרט ואז גם אפילו אני יכולה להבין.... ומבחינתי יש לך אישור להמשיך לשאול גדוד/פלוגה/מ. אישי/מס' נעליים וכו'....

ברוכה הבאה!

בהחלט הגעת למקום הנכון. רוב החברים של הבן (ההדסרניקים) שלי התגייסו גם היום. שיהיה לכולם בהצלחה! אגב, הבן שלי התקשר בוקר - הסתיים גיבוש גבעתי הבוקר. אמר שהיה בסדר. תשובות יהיו בשבוע הבא.

oshiko

New member
../images/Emo13.gif"היה פסדר" ... מקפל בתוכו ../images/Emo178.gif

כמה אופייני ה"היה בסדר" הזה. אצלנו זה "סבבה", היינו הך. אז רק שתדעי: העובדה שהוא בכלל סיים את הגיבוש הזה איננה דבר מובן מאליו. הוא נמנה על השליש שסיים - כשני שלישים מחבריו (מסתמך על סטטיסטיקה ממקרים קודמים) בכלל לא סיימו, וקשה להאשים אותם. עכשיו הוא צריך לשמוע את השיבוץ, שיינתן כנראה רק בשבוע הבא. דווחי מה יצא, כולנו אוזן, ושאפו חזק לבחור.

הכל ברור וידוע

הרי הוא היה גם בגיבוש מטכ"ל, סיים ולא התקבל. ביום שני יהיו תוצאות, כנראה. נעדכן ברגע שנדע. אמרנו לו שלא חשוב מה יקרה, בישבילנו הוא תמיד יהיה "גיבור" והכי מוצלח (כמה שאני אמא פולניה
).

Rainbow100

New member
../images/Emo13.gif כמוני כמוך...

גם שלי עכשיו דיווח שסיים גיבוש, ותוצאות רק בשבוע הבא...

אימשל2

New member
שיהיה בהצלחה. הם נורא במתח עד

קבלת התשובות. מה שיהיה יהיה לטובה.

בשבוע הראשון שהתגייס

הוא התקשר בערך 3 פעמים ביום. השבוע שמענו ממנו פחות כי הוא היה "עסוק".

למעלה