הופ הופ טרללה

שחף -בת

New member
הופ הופ טרללה

גדלתי בשנה אה אה אה.
טוב,חברי פורום יקירי! הנה מתנת היום הולדת הרוחנית שלי מהפורום: שרשרו עצמכם לכאן-שכל אחד יכתוב לי משפט אחד או איזה טיפ משהו קטן לחיים ממנו.
מחכה לשיתוף פעולה מקורי מצדכם... <שחף מארגנת לעצמה מתנות
>
 

אלי פלס

New member
עוד שתי דקות...

עוד שתי דקות לרגע הגדול. השחפית שלנו הופכת להיות בוגרת (חוקית. הלכתית היא כבר בוגרת בששת השנים האחרונות)... אממ...עכשיו אני צריך לחשוב על משפט? טוב. אני אחשוב... בנתיים, קחי תמונה מתנה.
 

חיקה

New member
אני נותן מה שאדם נתן לך במפגש.הרבה

מז"ט ותמשיכי לככב בפרום
 

spinoza

New member
מזל טוב, שתזכי לשנה הבאה

עד 120 שנה. ושתמשיכי לגבוה. שתלכי בדרכים ישרות, שתגדלי לחופה ,ולמעשים טובים. שיפ´ נ.ב. לא גילית לנו בת כמה את ? נ.ג. וגם אני שיהיה לי טוב.
 

adam222

New member
אתה לומד להעתיק מהר

אבל לי יש יתרון עליך, אני יכול לשלוח מכאן!
הכל בשבילך..... המון מזל"ט, ברכות, איחולים, חיבוקים ונישוקים!!!
 

אחר

New member
../images/Emo49.gif

כתבת באחד השרשורים הקודמים שאת רוקה ומאוהבת. אז האיחול שלי אלייך הוא שתזכי להגשים את האהבה הזו (ואולי כבר זכית?), והרבה הרבה אושר. אבל ביקשת משהו מקורי. אז הנה עוד איחול שאחי הקטן נתן פעם לאחותי ביום הולדתה (המקוריות היא לגנוב מהאח): תהיי צדיקה!
 

מטאור38

New member
לשחף

לחברתי החופשיה המון איחולים לבביים ליום הולדתך . "ראשית אמר בקול כבד,עליכם להבין כי השחף הינו רעיון החופש הבלתי מוגבל, וכי גופכם כולו מקצה כנף עד קצה כנף אינו אלה מחשבתכם עצמה"(ריצארד באך) מת עליך משה
 

טוב

New member
ענבל ענבל, הרבה מזל

שיהיו לך חיים קלים (זה קשה להשיג חיים קלים), שתדעי לבחור נכון, שתתאהבי בבן אדם הנכון (או שהאדם שאת אוהבת יהיה הנכון), שתצליחי בבגרויות, ותממשי את עצמך(מילה של דתיים,תממשי) בצבא ההגנה לישראל. והכי חשוב, גם ברגעי משבר, כשנדמה לך שאין כבר שום דבר בעל ערך, תמיד תזכרי מה יש: "יש תותים". אוהבת,
טובי
 

G.O.D

New member
מזל טוב...

כבר ניגמר? ולא הספקנו שום דבר.... שיהיה הרבה הרבה בהצלחה בצבא, מי יודע? אולי תעבדי תחת פיקודי
אם את רוצה עצה לחיים מאחד שכבר התנסה בכמה וכמה דברים אז... תמצאי אחד כזה
ועכשיו ברצינות, אני יודע שזה ישמע אולי הכי פלצני שבעולם אבל אני אכתוב לך את זה בכל זאת: "תמיד תסתכלי על מי שלפנייך, נכון שהרבה יותר קל להסתכל אחורה ולומר, הנה הוא פחות ממני הנה היא איטית יותר הנה הם מתעכבים... אבל הסוד להצלחה הוא להסתכל קדימה ולסמן מטרות שיש לעקוף". שאי ברכה, G.O.D
 

G.O.D

New member
ועוד משהו יפה ליומולדת ולחיים...

האיש הזה הוא – אחי/ יאיר לפיד האיש ההוא שאני שונא - העומד בהפגנות עם שלט "מוות לערבים" הוא בעצם אותו האיש שאני אוהב- המגיש מימיה לשבוי מפני שגם הוא בן אדם. והאיש ההוא - שאני שונא - שצובע את שמו על פסל בוינה הוא בעצם אותו האיש שאני אוהב- שמלווה לי 50$ באתונה רק בגלל שגם אני ישראלי. והאיש ההוא - שאני שונא - שבשם ערכיים דתיים שאפילו הוא לא מבין תובע זכות היסטורית על הפרת והחידקל, הוא בעצם אותו האיש שאני אוהב - שעומד לידי ביום הכיפורים ומראה לי בסבלנות אין קץ את הקטעים הנכונים. והאיש ההוא - שאני שונא - שחושב ששלום עכשיו הם בוגדים והמערך הוא משוגע הוא בעצם אותו האיש שאני אוהב - שנותן לי את הסיגריה האחרונה שלו בעמדת השמירה בתוך הקור של לילה לבנוני נוסף. והאיש ההוא - שאני שונא - שדוחף אותי באוטובוס וזיעתו נדבקת אלי הוא בעצם אותו האיש שאני אוהב שמבזבז יום שלם בשביל להחזיר הביתה את הילד של השכנים שאבד את דרכו. והאיש ההוא - שאני שונא שנכנס למסעדה החביבה עלי והורס לי את הערב בקולניות המעצבנת שלו הוא בעצם אותו האיש - שאני אוהב - שעבד כל היום במפעל יצוא והתרגל לצעוק כדי שרעש המכונה לא יפריע לו. והאיש ההוא - שאני שונא - שקורא לי אחי למרות שהוא לא, הוא בעצם אותו האיש שאני אוהב, שאם ארצה או לא ארצה הוא אחי. כי זה מה שיש, ואתה חלק ממשהו ומעבר לכל ההבדלים, והצעקות, והענינים, המשהו הזה לא נורא כל כך ואם תרצה או לא תרצה המשהו הזה הוא גם א ת ה! אם נחרבנו משנאת חינם נשוב ונבנה מאהבת חינם! אז באמת הלואי שנצליח להתאחד מעל לכל המחלוקות ולאהוב כל אדם באשר הוא אדם!!! ותזכרו תמיד שכל ישראל אחים!!!
 

מטאור38

New member
אני מאוכזב

אני מנסה להתבגר תאמין לי. שקראתי "חס וחלילה" וראיתי שמצורף קובץ חשבתי שתשלך תמונה של שנכם מחובקים או משהוא כזה. אני מאוכזב, מה אני יגיד לך.
 

G.O.D

New member
כאן הטעות

אם היית קורא את זה נכון "חס וחלחלה" ולא "חס וחלילה" היית יודע שלא תמצא שם את התמונה הזו... אבל התמונה שצרפתי היא התמונה שלדעתי צריכים להכתיר אותה כ"תמונה של הפורום"...
 

avidadon

New member
מי יתן..

ותגדלי לתורה, לחופה, ולמעשים טובים, ותזכי להגיע לחופה וקידושין כדת משה וישראל.
 
למעלה