הופ הופ טרללה

שחף -בת

New member
הופ הופ טרללה

מחר גדלתי בשנה...
ט´ ניסן למניינם. לא יודעת,אבל זה קטע שנשאר לי-התאריך העברי. זתומרת אני רגילה שכל החברה הדתיים מתקשרים להגיד מזל טוב בעברי כולל ההורים שלי שמתעקשים להתייחס רק לעברי,ולקבל טלפונים מהחברה החילוניים ב11.4. ומה איתכם? עברתם לגמרי למספרים? או ש... אתם עדיין שמים
ללוח העברי? אז בכל מקרה- מומולדת שמייח לי!

מטאור38

New member
שחף-בת18. לא?

נו הגעת לגיל שאפשר להתחיל.אז שתהייה לך אחלה שנה,ושייפול עליך רק טוב. שתסחפי במערבולות של אושר,וכמובן מזל טוב ושתזכי לשנה הבאה עד מאה ועשרים שנה. אוהבים אותך מאוד. אני,עצמי,ואנוכי.

שחף -בת

New member
אהה

18 לחופה
תודה תודה תודה מטאור יקירי (אוהבתותך מאוד) ומזל"ט גם לך... וים של אושר
שחף.

מטאור38

New member
אההההההההההה

הבנות האלה רק חתונה יש להם בראש.מי דיבר על חופה? אני לא! דיברתי על התחלות,על מערבולות של אושר על... אני לא זוכר על מה דיברתי. אבל בטוח לא על חתונה

שחף -בת

New member
מה??

ברצוני להזכירך שהאייקון ששמתי ליד ה"חופה" מסמל צ-ח-ק-ת-י חלילה לי חופה יחי הרווקות!

מטאור38

New member
אני ישתוק הפעם.

(השתיקות האלה שלך ושלי.אהבתי) ויחי הרווקות!וטוב למות בעד ארצינו!והגודל לא קובע!וכסף לא יעשה אותך מאושר!...כן כן.שמענו שמענו. אופס שוב פעם לא שתקתי

שחף -בת

New member
יו איתך

אתה עוקב אחרי הכתיבה שלי....אה? אני מקווה שאתה נהנה לפחות...

שחף -בת

New member
ששששששששששש!

אני לא מרשה לצטט אותי כאן! וכן,אני ילדת לילה
נ.ב תודה! <לא רוצים לישון-רוצים להשתגע>

הגיע המחר אז מזל טוב

בניסן נגעלו ומשהו כזה ככה הרבנית שיננה לנו בחתונה והתחתנו ב ו ניסן אבל מי זוכר מזל טוב שחפית ליאור

אלי פלס

New member
קולולולולולושששש ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ילדתי, המון מזל"טוף כפול לך (גם על התיאוריה)...

R a c h e

New member
הזכות לחגוג פעמיים

קצת באיחור, אבל בכל זאת מזל-טוב! גם אני חוגגת את שני התאריכים בשל כבוד המשפחה... ובין שני התאריכים זהו "חול המועד" של יום ההולדת שלי (למי ששכח לקנות לי מתנה).

cogito

New member
מזל טוב. ולשאלתך

רק לועזי. אולי זה קשור בזה שאין לי כ"כ קשר עם חברים מאז.

טוב

New member
מזל טוב, אחותי.

תרימי איזה טלפון ככה שנדע שחיים אחרי גיל 18.

למעלה