הופתעתי שלא נפתח פה שרשור ייעודי עבור סדרת הדקסטר החדשה, "דקסטר: ההתחלה", כפי מה שנפתח בזמנו עבור "דקסטר: דם חדש". האם ייפתח שרשור ייעודי

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עבור סדרת דקסטר החדשה, הרביעית בספירה הכללית, "דקסטר: התחייה"?

לדעתי צריך כי
זאת עוד סדרת דקסטר של מייקל סי הול וג'ק אלקוט כמו "דקסטר: דם חדש", שעליה כן פתחנו שרשור, והפעם גם מצטרפים שחקנים חשובים נוספים כמו אומה תורמן, הכלה מ"להרוג את ביל", ופיטר דינקלג', טיריון מ"משחקי הכס", אז סה"כ נראה לי שזאת הולכת להיות סדרת דקסטר חדשה ממש שווה :)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
באמת מפתיע, בדרך כלל אנחנו תמיד פותחים שרשור ייעודי עבוד סדרה שבוע וחודש לפני שהיא מתחילה.
פתחתם שרשור עבור "דקסטר: דם חדש", ולא פתחתם שרשור עבור "דקסטר: ההתחלה". לנוכח מציאות זאת, הבלבול שלי והתמיהה שלי באשר לשאלה האם ייפתח או לא ייפתח שרשור ייעודי עבור "דקסטר: התחייה", הם בהחלט הגיוניים ומתבקשים, וזאת דווקא הציניות שלך נגדי שאינה במקומה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פתחתם שרשור עבור "דקסטר: דם חדש", ולא פתחתם שרשור עבור "דקסטר: ההתחלה". לנוכח מציאות זאת, הבלבול שלי והתמיהה שלי באשר לשאלה האם ייפתח או לא ייפתח שרשור ייעודי עבור "דקסטר: התחייה", הם בהחלט הגיוניים ומתבקשים, וזאת דווקא הציניות שלך נגדי שאינה במקומה.
אה, קראתי את מה שכתבת לא נכון.
אני ממש לא זכרתי שפתחנו שרשור עבור דקסטר דם חדש.
לרוב אנחנו לא פותחים שרשורים חדשים עבור סדרות. אבל אם מישהו ירצה לפתוח שרשור בשביל הסדרה החדשה הוא יוכל.

למעלה