הופעת קיץ חגיגית

miki1977

New member
הופעת קיץ חגיגית

הדורבנים חוזרים לבארבי ת"א להופעת קיץ חגיגית. בתאריך: 28/7/05 בשעה 22:00. המופע יכלול גם שירים חדשים מהדיסק שטרם יצא. כולכם מוזמנים!!!

חחחחח..במת?!?!../images/Emo9.gif

יווו..איך אני מקווה שזה באמת נכוןןןן אני כבר שנים מחכה להופעה ראשונה שלי איתםםם.. אם זו עוד אחת מההודעות שמתבטלות בסוף-אנ'לא'דעת מה ניעשה..חח

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני בעננים עכשיו. איזה חיוך מרוח יש לי על הפרצוף עכשיו...
חברים- זה מידע בטוח, אין מישהו יותר מעודכן ממיכל. אז יאללה...אני שם ויהי מה, מי בא?!

crazy monkey

New member
אני אני אני אני אני

אני רוצה לבוא.. הלוואי ויהיה לי עם מי! אעעעעעעעעעה

כתמונית

New member
ןןןן.... שלום לכולם!!

וואלה ! יש סיבות טובות לכתוב!! מה קורה אנשים?! איך החופש??!! יש!! חחח!! זאת הולכת להיות הופעה מעניינת... אמממ... אני באה!! count me in!! בטוח יהיה צחוקים! וסתם בשביל הכייף - מה קורה??!! וואו! לא הייתי פה שנים!! בא לי בגעגוע! אני לומדת מללללאאאא!! (עוד 5 ימים זה נחגמר! ברוך השם!)

כתמונית

New member
כן כן... נזכרתי....

אני בנאדם עסוק אנוכי! יש לי המממוווןןןן דברים על הראש... קיצור... נתראה - ולכל המתגעגעים - מה?! על טלון לא שמעתם?! הא?! הא?!

כתומהההההההההההההההה

מתוקה! איך התגעגעתי!!!!!!!!! בדיוק אתמול חשבתי עלייך ועל זה שאת שנים כבר לא בפורום! איפה נעלמת?????????????

1Reebok

New member
נעעעעעהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאאאאא
שניייים שלא ראיתי אותך!!!! פורים לא מספיק

סתם שאלת תם...

שלום לכולם, אני לא שותף ממש פעיל בפורום, אבל קורא באופן די קבוע, מנסה לצוד לי הופעות של הדורבנים... וכנראה שסופסוף הצלחתי!!
מעולם לא הייתי בהופעה שלהם, אבל החלטתי שלהופעה הזו אני מגיע ויהי מה! אז למי שיודע: בדיסק שלהם ישנם תלושי הנחה להופעות... הם עדיין תקפים?? (לא השתמשתי באף אחד כמובן
)

למעלה