הופעת בכורה.

ק ר ח

New member
הופעת בכורה.

חבר'ה הופעת היפ הופ מלאה. לא דאב סטפ, לא מזרחית. לפחות שעה, היפ הופ, כמו פעם, יהיה הכל אבל אני מדבר על השעה של ההופעה שאני ואני(עדי וקרח) מכינים לכם, די ג'יי הונגי על העמדה,טל זא.בי הוא הרכש החדש שמופיע עם ק.ר.ח.

שירים שאתם מכירים(הומלס,27,ועוד ועוד ועוד)

לשריין מקום. זו הי הופעת הכרורה של קרח אחרי שנים של היעדרות מהבמות. מי שיבוא,יפרגן,יתמוך יזכה להנחות והפתעות ומתנות עתידיות למה קרח לא שוכח...

סמנו הגעה(ותגיעו,לא סתם) לפה-

http://www.facebook.com/events/385999168109499/

U G I

New member
בהצלחה רבה !

מתנגש עם ערב המייק צ'ק
אך נראה שהקהל שם הוא שונה
בהצלחה חבוב !

ק ר ח

New member
האמת? חבל לי מאד.

שזה מתנגש. לא שמתי לב,שזה באותו תאריך. ואצלנו זה לא רק היפ הופ,לא רק שלי,ולא רק אני, אז לא אוכל לבטל או להזיז.

אני מקווה שבפעם הבאה כל הגורמים המעורבים ילמדו מזה(כי מתחת לפני השטח פניתי לכל ה"מתעסקים בדבר")
ומי שתיקשר כמו שצריך אז מכיוון שהייתה תקשורת לא הייתה התנגשות.
כשראיתי את האיוונט של ערב ההיפ הופ אפילו שלחתי לאורטגה שאלה האם אני יכול גם להופיע-עד כדי כך-לא הייתי מודע שזה מתנגש,ומאד מאד מאד חבל לי באופן אישי.
כשהבנתי שזה מתנגש לא יכולתי לבטל כי זה לא שלי הארגון,וזה נקבע כבר. מקווה שכולנו נלמד מזה לפעם הבאה..
ומה שאתה אומר שהקהל שם שונה-איפששהו זה מחמיא לי כי בהופעות שלי הייתי מעוניין לראות כאלו שאוהבים רוק ישראלי ואפילו "שונאים ראפ" כי בד"כ הם אוהבים אותי,מאשר קהל שכבר מכיר אותי,שעדיף שייהנה ב"מייק צ'ק".\\

איך שאני רואה את הדברים כקהל אני מקנא בכם, הלוואי ש-כשהייתי קטן ןצרכן של המון הופעות היה לי ככה בחירה. תהנו ממה שלא תחליטו. :)

למעלה