הופעת אתר בגוגל

gadgallea

New member
הופעת אתר בגוגל

שלום לכולם פתחתי אתר חדש לפני כשבוע והוא אינו מופיע בגוגל בכלל. גם כאשר אני כותב את הכתובת המלאה הוא לא מוצא אותו. רשמתי אותו בגוגל ובעוד כמה אתרים. האם יש למישהו עצה מה לעשות כדי שיופיע בגוגל? תודה

ub8

New member
סבלנות

שבוע זה כלום, ישנם אתרים שלוקח לגוגל הרבה יותר זמן להכניס אותם לאינדקס. כמות האתרים החדשים היא רבה מאד. מה כן את יכולה לעשות ? נסי להשיג כמה קישורים טובים לאתר שלך וכך הוא יאונדקס מהר יותר. מזל טוב על האתר החדש ובהצלחה

gadgallea

New member
קישורים לאתר

איך אני משיג קישורים טובים לאתר? ראיתי הרבה אתרי אינדקס ואני לא יודע איזה מהם איכותי. האם יש אתרים טובים שכדאי לשים אצלהם לינק בתשלום?

ub8

New member
קישורים

צור קשר עם בכלי אתרים בעלי תוכן דומה לשלך והצע להם להחליף קישורים. ניתן כמובן להוסיף את האתר לאינדקסים ברשת. ככלל, קישור איכותי הוא קישור מאתר המציג תוכן דומה לשלך (אתר שעוסק באותו נושא) שמדורג גבוה בתוצאות החיפוש.

קישורים איכותיים לאתר בתחום הקפה

אני מקדמת אתר של קפה 10 בר קפה לאירועים והם מופיעים במקומות רבים בתוצאות החיפוש אם אתה מקבל קישור מאתר המקודם בתחום הקפה הקישור יותר איכותי ,כל קישור יכול להשפיע אך קישור איכותי משפיע יותר , אשמח להחליף קישורים עם אתרים שאני מקדמת קפה לאירועים \ מכונות קפה אוטומטיות \ בגדים לילדים מסיבות רווקים ורווקות אתר לא מתקדם רק מקישורים .... אשמח להחליף קישורים

Monopol20

New member
אם יש לך עסק פעיל אל תחסכי .!

מאוד ממליץ לך לחפש לך בעל מקצוע מתאים לקידום , ותיזכי לתוצאות מהירות . את האתר שלי מנהלת את הקידום בחורה בשם נועה ששון , חפשי אותה בגוגל . היא אלופה אמיתית ואני רואה תוצאות יום יומיות.

ארגז חול של גוגל

ארגז חול של גוגל , בעיה ידוע כאשר מעלים אתר חדש לרשת יש לבצעה , מיד קידום אינטנסיבי הכולל בלוגים , שינויים פנימים פירסומים ברשת , וכל מקום אפשרי ברגע שאתר חדש , גוגל זורק אותו לארגז החול ולא מאנדקס אותו , זה יכול להמשך עד 8 חודשים . לאחר שגוגל סורק את האתר ואין קישורים המפנים אליו ואין כלל שינוי בתוכן האתר, מבחינת גוגל האתר הזה לא רציני הוא לא מתעדכן. המטרה של גוגל: לתת לגולש מידע שמתעדכן מידי יום.

gadgallea

New member
אתר תדמית

אם יש לי אתר תדמית שהתוכן לא ישתנה בו כל כך מהר אז אני בבעיה? האם יש לכם הערכה כמה עולה בעל מקצוע (חודשי)?

למעלה